Mediji: U nesreći kod Subotice poginuo poznati biznismen

Među poginulima u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima na auto-putu Novi Sad - Subotica, bio i poznati biznismen.

Izvor: Tanjug

Sreda, 04.09.2019.

07:31

Mediji: U nesreći kod Subotice poginuo poznati biznismen
Screenshot/TV Prva

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod mesta Žednik, automobil je podleteo pod kamion, a poginula su tri muškarca. Kako piše "Blic", među stradalima je i "poznati biznismen" i jedan od osnivača bečke partije "Zajedno za Beč".

Kako navodi list pozivajući se na informacije austrijskih medija, poginula su braća S. A. i S. A. i njihov rođak M. K. u automobilu marke "audi".

U nesreći je povređen i osmogodišnji dečak, koji je prevezen u bolnicu u Subotici.

"Blic" navodi da je do nesreće došlo kada se kamion srpskih registarskih tablica kretao u pravcu graničnog prelaza Horgoš, brzinom od 80 kilometara na čas. Velikom brzinom mu se približio i zatim naleteo na njega vozač "audija Q7", austrijskih registarskih oznaka u kome su bili turski državljani.

Austrijski sajt Oe24 prenosi da se "audi" nabio na prikolicu kamiona, verovatno, zato što je vozač iz Sivasa, u Turskoj, posle 21 sata vožnje i pet sati pre sledeće stanice u Beču zaspao za volanom.

Nesreća se dogodila oko 6.20 sati kod mesta Žednik, a uvidaj su uradili policija i zamenik osnovnog javnog tužioca iz Subotice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: