NOVOSTI SAZNAJU: Lazar Marković u Partizanu!

N. I.

03. 09. 2019. u 22:04

Bivši reprezentativac Srbije i doskorašnji igrač Liverpula vratio se u klub iz Humske. Dogovor je postignut svega nekoliko sati pred završetak prelaznog roka u Evropi

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Лазар Марковић у Партизану!

Lazar Marković i Miloš Vazura

U SMIRAJ letnjeg prelaznog roka Partizan je doveo još jedno veliko pojačanje. U klub se vratio Lazar Marković (25) pa su crno-beli tako prilično gromoglasno završili posao oko pojačavanja tima ovog leta.

Marković je u Humsku 1 došao kao slobodan igrač. Nedavno mu je prestao petogodišnji ugovor sa Liverpulom, kao i pozajmica u Fulamu.

Marković je u utorak uveče na stadionu Partizana potpisao trogodišnji ugovor u prisustvu generalnog direktora Miloša Vazure i nema sumnje da će ovaj krilni napadač biti veliko osveženje i pojačanje u timu Save Miloševića.


Ovaj 25-godišnji Čačanin je od 2011. do 2013. godine nosio dres Partizana, izdanak je njegove škole fudbala i ima skoro 50 nastupa za svoj matični klub. Kasnije je sa većim ili manjim uspehom nosio dresove Benfike, Liverpula, Fenerbahčea, Sportinga, Hala i Fulama.

Pošto se u Partizan vratio kao slobodan igrač i to večeras pre ponoći i zvaničnog kraja prelaznog roka, klub će Markovića moći da registruje i za mečeve Lige Evrope.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Marko SRB

03.09.2019. 22:40

cekao da vidi hoce li partizan igrati ligu evrope...da je vredeo nesto ostao bi u nekom od timova u kojima je igrao...

NekiTamo

04.09.2019. 00:21

Da li je to isti igrac koji je molio Dinamo iz Zagreba da ga kupe ili gresim? Uglavnom zelim mu svu srecu i nadam se da ce vise igrati nego u zadnjih 5 godina.

Turururula

04.09.2019. 01:00

Hteli ga ovi, hteli ga oni, valjao ovde, valjao preko.... Nikad nista postigao nije, niti talenat razradio... Od Partizana dalje nisi ni mogao, dobrodosao, kad te vec niko nece u evropi vrati se, nekad bice bolje....

Prle i Tihi

04.09.2019. 07:30

Ostaje još samo Sergej da dodje, naravno u najvećem transferu u istoriji srpskog fudbala, to za 120 miliona, to za 90, 70 ili... ups, stativa! Sve neki poluigrači kojima je reprezentacija odskočna daska da ih umešni menadžeri utope za užasno velike pare... A Maradona je iz Barse u Napoli prešao za tri miliona...

Milos

04.09.2019. 10:49

Bravo za Partizan,navijac sam Zvezde al dobro je za nas fudbal iskustva ovakvih igraca.