REZZIME DANA (utorak): Samo tri promašaja

Vreme čitanja: 4min | uto. 03.09.19. | 22:55

Pogledajte ko vam je 3. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

PORTSMUT - KROULI (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0
Dugo su popularni Pompeji lomli žestok otpor gostiju, a na kraju je Bret Pitman, staro i poznato lice iz Čempionšipa rešio ovaj tvrdi okršaj. Napadač rodom iz Džerzija iskoristio je idealan centaršut levog beka Haunsturpa i obradovao sve vas koji ste čekali jedinicu na čuvenom Freton Parku gde su nekada u srećna vremena padali najveći engleski timovi.

BLEKPUL - MORKAMB (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 5:1
Samo u prvih 45 minuta Morkamb se nekako držao i imao aktivan rezultat, ali svaku nadu u čudo ubio im je domaći napadač Hardi pogotkom za 3:1 početkom drugog poluvremena. Morkamb se otvorio u finišu, probao da se vrati u meč, ali je umesto iznenađenja dobio još dva komada u nadoknadi i petardu koja će mu zujati u ušima večeras.

HAROGEJT - ŠORLI (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0
Sigurna partija domaćeg tima koji je već u četvrtom minutu poveo preko krilnog fudbalera Kirnana i otvorio vrata trijumfa. Sve je bilo gotovo u 47. kada je domaći golgeter Muldun povisio na 2:0 i stavio do znanja simpatičnim i borbenim igračima Šorlija da nemaju šta da traže večeras na čuvenom Vederbi Roudu.

BET SITI - HEMTPON (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0
Domaći napadač Rajan Brant otvorio je goleadu na ovo meču i to sa bele tačke, a čim je isti fudbaler bio precizan iz igre i u 71. bilo je jasno da bodovi ostaju u gradu ragbija kako ga iz milošte zovu. Svaku dilemu oko pobede domaćeg tima otklonio je momak koji dolazi 21-godišnji Tom Smit kojem je ovo bio već treći gol ove sezone u dresu Beta.

TARUP - ROSKILDE (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 0:3
Favorizovani gosti su sa pola gasa pregazili prvu prepreku u Kupu Danske i obezbedili prolaz u narednu rundu. Šta vam vredi da vam nabrajamo ko je sve davao golove za klub iz mesta u kojem se održava jedan od najpoznatijih muzičkih festivala na svetu, rećićemo samo da nijednog trenutka lagana dvojka na Roskilde nije bila dovedena u pitanje. Iskusno...

EKSITER - ČELTENAM (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:0
Jedan, ali vredan pogodak prekaljenog asa sa malih engleskih terena Nikija Ajozea bio je dovoljan večeras Eksiteru da zabeleži trijumf. Od petog minuta kada je Ajoze matirao gostujućeg golmana, kao da se završila utakmica za oba tima, pa se rezultat nije menjao. Na veliko zadovoljstvo svih vas koji ste gađali "keca" i jaku kvotu (2,00).

IPSVIČ - TOTENHEM (M21) (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1
Izgledalo je loše na poluvremenu pošto su mladi i kočoperni Pevci relativno lako poveli, ali je u nastavku sve došlo na svoje mesto.Slavni Traktorisiti opravdali su reputaciju u nastavku, a dva gola Džordana Robertsa obradovala su ne baš prepuni Portman Roud i sve vas koji ste igrali keca.

PRECRTANO

DOVER - EBSFLIT (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1
Da će biti problema za sve vas koji ste igrali keca na Dover na ovom meču bilo je jasno već posle 12 minuta kada je gostujući desni bek, izvesni Obuleje, doveo Ensflit u vođstvo. Uspeo je domaćin nekako da se dovede u red u nastavku, a nadu u preokret i keca probudio vam je štoper De Haviland u 53. minutu. Međutim, bilo je to i sve od domaćina na ovom meču, snage za poptuni preokret nije bilo. Šteta...

KOVENTRI - VOLSOL (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0
Nekada je Koventri bio sinonim za dobar i efikasan fudbal, ali je večeras potpuno zakazao. Sa puno nervoze na obe strane odigran je ovaj meč pa nije ni čudo što nismo videli nijedan pogodak niti preterano lepe i ozbiljnije akcije. Domaćin je na kraju preko penala stigao do pobede u ovom zanimljivom EFL kupu, ali to nikome od vas nije nikakva satisfakcija...  

VOKING - TORKI (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:1
Izgledalo je da vam sve ide na ruku na ovom meču, posebno u 53. minutu kada je domači napadač Tarpej obradovao publiku tako što je doneo prednost Vokingu. Merđutim, veliki pad u igri domaćina u finišu gosti su znali da iskoriste i preko Vitfilda u 79. stignu do velikog boda. Veliki za njih, ali loš rezultat za sve vas koji ste čekali ovde jakog "keca".

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara