Ženi se poznati muzičar: "Pomogla mu je da bude bolji"

Poznati pevač, nekadašnji frontmen grupe "Oasis", ali i problematični roker Lijam Galager (46) je izgleda odlučio da se i po treći put skrasi, pa je na romantičnom odmoru u Italiji zaprosio dugogodišnju devojku Debi Gvajter (37).

Život

Izvor: B92, thesun mondo.rs

Utorak, 03.09.2019.

21:20

Ženi se poznati muzičar:
Foto: Getty/Ian Gavan

"Debi je presrećna, ali i dalje u šoku zbog toga što je Lijam konačno pitao da se uda za njega. Osećaju se jače nego ikada i on je trenutno u dobroj fazi u životu. Lijam je njoj zahvalan na tome što je ostala uz njega i pomogla mu da bude bolji", rekao je izvor za "The Sun" i dodao:
"Debi već planira ceremoniju koja bi trebalo da bude sledeće godine. To će biti njeno prvo venčanje i želi da bude posebno. Članovi porodice su srećni zbog ovih vesti."

Lijam i Debi su zajedno već šest godina, a pre nje roker je bio u braku sa Petsi Kensit i Nikol Eplton. Nedavno je bilo tvrdnji da je situacija između para eskalirala u jednom klubu kada je navodno muzičar nju počeo da davi, ali je on ove glasine negirao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: