Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:02, 3. 9. 2019.

| Sport

Dinamo traži izlaz iz krize, Radnički nastavak dobrih rezultata

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
dinamo
Dinamo traži put za povratak na pobednički kolosek; foto: M. T. / JV

Vanredno 7. kolo Prve lige na programu je u sredu, 4. septembra, a obe ekipe sa juga Srbije odigraće svoje utakmice na gostovanjima. Vranjski Dinamo ide u Beograd gde će se sastati sa ekipom Žarkova, koju sa klupe predvodi nekadašnji reprezentativac Ognjen Koroman, dok Piroćanci gostuju Kolubari u Lazarevcu.

Nakon 3 vezane pobede na početku sezone, Vranjanci 3 kola ne znaju za pobedu. U prošlom kolu remizirali su sa ekipom Zlatibora, te imaju imperativ pobede, ako žele da se bore za ulazak u Superligu, kako su i najavili pred početak sezone.

Suspendovani predsednik kluba Dragan Antić najavljuje pobedu u Beogradu.

Žarkovo je po meni prijatno iznenađenje, imaju dobru ekipu. Imamo malu krizu rezultata, ali nadamo se da čemo je prekinuti u Beogradu. I dalje imamo problema sa povredama, ali idemo po sva 3 boda. Imaju nekoliko dobrih igrača, kapiten im je glavni organizator igre, a imaju i dobra krila. Ako ih zatvorimo, imamo šanse za 3 boda - kaže Antić.

On, pored povreda, razlog za neuspehe u prethodnim kolima traži i u suđenju.

Dosta je i do sudijskih odluka na našu šteta koje se ponavljaju iz kola u kolo. Nismo dovoljno moćni da i sa takvim suđenjem pobeđujemo. Sve je krenulo kada smo pobedili u prva 3 kola, nekome je to zasmetalo da ne bi napravili veću bodovnu razliku - tvrdi Antić.


Piroćanci gostuju u Lazarevcu

Seriju od 2 vezane pobede žele da nastave Piroćanci, a kako kaže trener Marko Vidojević, očekuje ih teška utakmica u Lazarevcu.

Biće teško ali očekujemo uvek najviše. Ekipa Kolubare je iskusna ekipa, ali se nadamo da ćemo nastaviti seriju dobrih rezultata - kaže trener Piroćanaca.

Teška utakmica sa Trajalom koju su završili pobedom je iza Piroćanaca, kaže trener, a već sutra ih očekuje novo iskušenje.

Uvek kad se pobedi moramo biti zadovoljni, liga je ujednačena, mi smo novajlije i svaki bod i pobeda nam puno znači. Imamo problema sa sitnim povredama, imamo igrače koji mogu da nadomeste povređene i donesu nam novu energiju - kaže Vidojević.

Utakmica Žarkovo - Dinamo počinje od 16:30, dok se Piroćanci sa Kolubarom sastaju u večernjem terminu od 20 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: