Milošević potpisao novi ugovor sa Partizanom

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.09.19. | 14:11

Paraf na dvogodišnju saradnju

Savo Milošević, Partizanovo rešenje na duže staze! Mladi fudblski stručnjak je za kratak vremenski period postigao zapažene rezultate na klupi Parnog valjka, osvojio nacionalni kup i obezbedio jesen u Evropi, pa je kao nagrada stiglo potpisivanje dvogodišnjeg ugovora u Humskoj.

Milošević je saradnju produžio u društvu generalnog direktora Miloša Vazure, koji je kao i kompletno rukovodstvo kluba izrazio oduševljenje dosadašnjim radom stručnog štaba, na čelu sa proslavljenim reprezentativcem naše zemlje.

Izabrane vesti

Savo Milošević sasvim otvoreno: Ne možemo fićom na Mars

Savo Milošević je na klupu Partizana postavljen u martu ove godine, nakon odlaska Zorana Mirkovića i ekspresno postavio ekipu na noge. Crno-beli su sa dobrim igrama i rezultatima nastavili na startu ove sezone, što je krunisano plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope.

Milošević je do sada predvodio Partizan na 24 utakmice u svim takmičenjima i ostvario 15 pobeda, četiri nerešena rezultata i pet poraza, a njegovi rezultati su predstavljali prijatno iznenađenje za kompletnu sportsku javnost u našoj zemlji, pošto mu je ovo premijerni posao u trenerskoj karijeri.

Ovo je drugi potpis u Humskoj u poslednja dva dana, pošto je juče na stadionu Partizana paraf na petogodišnji ugovor sa crno-belima stavio supertalentovani Strahinja Pavlović.


Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

Foto: FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara