Srbija prvi favorit za zlato - 2,80

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.09.19. | 08:59

Sutra je na programu četvrtfinale na Evropskom prvenstvu za odbojkašice, naša selekcija igra sa Bugarskom (16.00)

Primiču se četvrtfinalni dueli na kontinentalnoj smotri najboljih selekcija u odbojci za dame. Sve utakmice na programu su sutra, u sredu, kada ćemo saznati imena četiri tima koja će u konačni obračun za mesta na postolju. Srbija otvara program utakmicom sa Bugarskom (16.00), a meč će direktno prenositi RTS 1 i TV Arena Sport 1.

Srbija je u osmini finala bila bolja od Rumunije maksimalnim rezultatom, dok je takođe bez izgubljenog seta Bugarska savladala Azerbejdžan.

Izabrane vesti

SRBIJA PRVI FAVORIT ZA ZLATO - 2,80!

Inače, naše odbojkašice već su se susrele sa komšijskom reprezentacijom u drugom kolu grupne faze takmičenja i slavile sa 3:1 u setovima. Bugarke su tada ubedljivo dobile prvi set (25:16), a Srbija je brzo uspela da se oporavi i preokrene rezultat u svoju korist.
"Mnogo puta smo igrali protiv Bugarske i uvek je bilo teško. U prvom setu smo probale da osetimo protivnika, a tek kasnije smo našle svoju igru. Od početka smo servirali dobro, igrale smo sve bolje i tako došle do pobede", rekla je posle tog susreta Brankica Mihajlović.

Četvrtfinalni mečevi će se odigrati u Turskoj i Poljskoj, s tim da će pobednici osmine finala iz Mađarske otputovati u Tursku, a iz Slovačke u Poljsku.

Polufinalne utakmice, kao i meč za treće mesto i finale, odigraće se u Ankari, u Turskoj.

Foto: CEV


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara