Cara Delevingne o svemu pomalo, od modne piste do velikog platna

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 03.09.2019.

0

Foto © Liz Collins za Elle UK

Foto © Liz Collins za Elle UK

Cara Delevingne otvorila je dušu za britansko izdanje magazina Elle, s čije nas listopadske naslovnice promatra odjevena u luksuzne Diorove komade

Cara Delevingne, jedna od najpoznatijih i najuspješnijih figura u svijetu modelinga 21. stoljeća novu sezonu pozdravlja s naslovnice britanskog izdanja časopisa Elle. 27-godišnja zvijezda iz londonskog predgrađa zasjala je pred objektivom modne fotografkinje Liz Collins odjevena u odabrane komade prestižnog Diora.

U popratnom je intervjuu, osim o modi, bilo puno riječi i o Carinoj drugoj ljubavi - glumi. Svijetom se filma, naime, uspješno 'provlači' još od 2012. godine, su tom se periodu pojavila u desetak filmova, a veliku pažnju privukla je i ulogom Vignette Stonemoss u seriji Carnival Row.

"Iskreno, moda me čak malo i za**bala kada je riječ o glumi. Kada sam snimala svoj prvi film, Anna Karenina, svaki put kad bih se pojavila na ekranu, redatelj bi izašao i rekao mi: 'Cara, opet se ponašaš kao model. Prestani stalno pokušavati biti što ljepša'", izjavila je Cara u intervjuu za listopadski Elle.


VIŠE O TEMAMACara DelevingneEllemodni magaziniVignette StonemossLiz Collins




Povezano