AKTUELNO

Pevačica se prisetila uspomena sa svojim najbližima.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović neretko priča o svojoj porodici i privatnom životu, iako su njena deca Anastasija Ražnatović i Veljko Ražnatović na udaru medija, kako zbog svojih poslova kojima se bave, tako i zbog eksponiranja na društvenim mrežama.

Foto: NKostić, Pink.rs

Ceca često ističe da svoje roditelje, majku Mira i oca Slobodana posećuje u njihovom rodnom mestu Žitorađi, a kada oni dođu u Beogad to ostane u strogoj tajnosti, jer oni ne vole da se pojavljuju u medijima. Međutim, balkanska diva je ovoga puta napravila presedan, pa je na društvenoj mreži Instagram objavila njihove zajedničke fotografije.

Foto: Printscreen Instagram/cecaraznatovic

Inače, Ceca je jednom prilikom otkrila da roditelji samo jednu stvar nisu mogli da joj oproste. - Želela sam da studiram psihologiju. Bila sam i na odličnom putu jer sam bila odličan đak i nikada nisam imala problem sa školom. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nije bila dovoljna mojim roditeljima. Nikada mi nisu mogli oprostiti zašto nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet - otkrila je Ceca jednom prilikom.

K.Ristić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'