Ex -Yu

Tihi štrajk: Polovina vozača u Pančevu otvorila bolovanje

Tihi štrajk: Polovina vozača u Pančevu otvorila bolovanje
Foto: Ilustracija | Tihi štrajk: Polovina vozača u Pančevu otvorila bolovanje

PANČEVO - Tihi štrajk vozača ATP Pančevo počeo je u ponedjeljak. Od 130 zaposlenih, njih 64 je na bolovanju, pa je od jutra održano samo 20 odsto polazaka.

Pregovori uprave i predstavnika vozača su u toku, a zahtjev šofera je da im se plata poveća na 70.000 dinara, ako im je proljetos obećano.

"Od na relaciji Pančevo Beograd autobusi ATP-a saobraćaju na svakih pola sata dok su linije na lokalu potpuno ugašene", kažu u Autobuskoj stanici Pančevo.

Sasatanak predstavnika vozača, uprave ATP Pančevo i gradonačelnika grada na Tamišu, Saše Pavlova, zakazan je za utorak u 9 časova.

"ATP Pančevo se izvinjava svojim korisnicima što je došlo do poremećaja u odvijanju saobraćaja usled neplaniranih okolnosti. Naime, u prethodnih par dana 43 vozača od 129 je dostavilo Potvrde o nastupanju privremene sprečenosti za rad do daljnjeg. Počev od sutra, 03.09.2019.godine, usled nedostatka vozača primenjivaće se nedeljni red vožnje a u slučaju bilo kakvih promena bićete blagovremeno obavešteni", kažu iz ATP Pančevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije