Ipak nije kraj prelaznog roka: Petar Mićin se vratio na Brdo, stigao i Ovusuov mlađi brat

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.09.19. | 16:32

Čuka dovela još dvojicu igrača

Potpuna je to konfuzija u srpskom fudbalu. Zvali smo funkcionere, ljude u klubovima i niko živ ne zna sa sigurnošću da kaže kad je kraj prelaznog roka u Srbiji. Pa iako smo iz nekoliko klubova čuli da je kraj prelaznog roka bio u subotu u ponoć, na Banovom brdu su nas uveravali da je, kao i u većem delu Evrope, on odložen za danas, pošto notari za vikend ne rade. I izgleda da su bili u pravu, pa je Čukarički danas doveo trojicu mladih i talentovanih igrača.

Svakako najveće ime je Petar Mićin, momak koji je u sezoni 2017/2018 odigrao 17 utakmica za Čukarički, postigao pet golova i preporučio se za U21 reprezentaciju Srbije. Izvanredan je tada bio momak koji će 29. septembra proslaviti 21. rođendan, pa je otišao u Udineze, ali kako se u Italiji nije naigrao procenio je da mu je najpametnije da se vrati u Superligu, baš u Čukarički. Doduše, samo na jednogodišnju pozajmicu koja će mu pomoći da se vrati na kolosek.

Izabrane vesti

Zanimljivo je i drugo pojačanje, ugovor je potpisan sa 19-godišnjim vezistom Vilsonom Kvabenom Ovusuom, mlađim bratom dojučerašnjeg Čukinog krila i reprezentativca Gane Samjuela Ovusua,  koji je u međuvremenu za 1.500.000 evra otišao u Al Fejh iz Saudijske Arabije. Mlađi Ovusu dolazi iz kluba Vižn  u Gani u kojem je ponikao i Samjuel.

Na kraju je stigao i Viktor Lukić, prošle sezone kapiten šampionske generacije omladinaca Brodarca. U pitanju je ofanzivni vezista, koji 6. oktobra puni 19 godina. Ugovor sa Čukaričkim je potpisao na četiri godine.

(FOTO: FK Čukarički)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara