IZAZOV VISOKOTEHNOLOŠKOG KRININALA: Stefanović sa poslanikom poslanik Bundestaga Bajerom

Novosti Online

02. 09. 2019. u 15:22

Zvaničnici razgovarali o novim bezbednosnim izazovima i tom prilikom konstatovali da je borba protiv visokotehnološkog kriminala tema kojoj treba posvetiti posebnu pažnju

ИЗАЗОВ ВИСОКОТЕХНОЛОШКОГ КРИНИНАЛА: Стефановић са послаником посланик Бундестага Бајером

Foto: MUP

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa poslanikom nemačkog Bundestaga Peterom Bajerom o saradnji policija dveju zemalja i mogućnostima njenog daljeg unapređenja, kao i o pitanjima regionalne bezbednosti, saopštio je MUP.

Pročitajte još: Stefanović: Policija posvećena suzbijanju kriminala

Stefanović je istakao da je posebno zadovoljan saradnjom dveju kriminalističkih policija, kao i saradnjom u oblasti upravljanja granicom, i ocenio da je nemačka policija jedan od najznačajnih partnera srpske policije.

Bajer se tokom sastanka upoznao i sa dosadašnjim rezultatima koje su pripadnici MUP-a Republike Srbije ostvarili u borbi protiv narkotrafikinga.

Ministar Stefanović i poslanik Bundestaga Bajer razgovarali su i o novim bezbednosnim izazovima i tom prilikom konstatovali da je borba protiv visokotehnološkog kriminala tema kojoj treba posvetiti posebnu pažnju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije