Ožegović u Cvajti, Partizan ostao sa Sadikom i Gigićem, novi špic najkasnije sutra

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.09.19. | 15:21

Moraće crno-beli da reaguju. Pitanje je samo kako?

Bio je taj Rozenborg, ali je Ognjenu Ožegoviću bilo malo para. Međutim, poslednjeg dana prelaznog roka ipak je 25-godišnji napadač obezbedio inostrani angažman. Mada se čini gori nego što je bio onaj predloženi u Norvešku. Portal Telegraf.rs javlja: Ožegović karijeru nastavlja u Darmštatu!

Nemački drugoligaš će, kao što je trebalo da uradi i Rozenborg, na ime obeštećenja crno-belima platiti oko 400.000 evra. S tim da je Darmštat bio izdašniji kad je igračeva plata u pitanju. Rozenborg nije hteo da prebci 150.000 evra, Nemci očigledno jesu, pa je i Ožegović prihvatio da se rastane sa Partizanom, iako bi u Humskoj igrao Ligu Evrope, dok će u Darmštatu morati da se zadovolji Cvajtom.

Izabrane vesti

Što se tiče Partizana, veliko je pitanje šta uprava namerava sada da uradi, pošto Savo Milošević sada na raspolaganju ima samo Umara Sadika i Petra Gigića, koji do sada ni na jednoj utakmici nije bio ni u 18, pa se čni da stručni štab baš i ne veruje previše u kvalitete doskorašnjeg napadača Mačve.

Crno-beli će za napadača moći da dovedu nekog igrača sa čistim papiririma i posle završetka prelaznog roka. A i pre odlaska Ožegovića bilo je potrebno dovesti pojačanje u špicu. Deluje da uprava crno-belih već ima neko rešenje na nišanu?

Samo što će morati da požure. Da bi nekog prijavili za Ligu Evrope moraće da ga registruju 3. septembra.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara