Kažnjena majka koja je kroz Beograd vozila dete koje je do pola virilo iz automobila

Kažnjena je majka koja je kroz Beograd vozila dete koje dopola izašlo kroz prozor automobila.
Snimak koji je prošle nedelje napravljen u Mirijevu, prikazuje kako žena vozi brzinom od oko 50 kilometara na sat, dok njeno dete sedi na prozoru.
 
 
Majka je, kako su u saobraćajnoj policiji rekli za RTS, kažnjena novčano sa 101.000 dinara, 14 kaznenih poena, a vozačka dozvola joj je oduzeta na deset meseci.
 
Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja ranije je rekao "da ovo uopšte nije izolovan slučaj i da je to jedan od razloga zašto je novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji deo tela viri iz vozila". Tom prilikom on je potvrdio da bi "policija trebalo da reaguje ako se utvrdi da je snimak autentičan".
  • Riditelj

    02.09.2019 14:56
    Za @Daj pare!
    Nije poenta u novcu uzetom roditelju nego o dobrobiti deteta. Kažnjena je kao vozač a morala bi snositi kaznu i kao roditelj. Neki ljudi ne zaslužuju decu jer se o njoj ne brinu i zlostavljaju ih. Mnogo dece su spasile hraniteljske porodice.
  • Novosadjan

    02.09.2019 12:43
    Njeno dete njena stvar sta se neko trpa ko papir u d...e
  • Đansr

    02.09.2019 11:35
    Društveno 'uređenje'
    Da me neko pogrešno ne razume, majka je definitivno zaskužila kaznu ali postavlja se pitanje: kakvu? Slika nije najjasnija ali mi se čini da taj automobil koji vozi verovatno vredi manje od kazne. Da li je pravedno kazniti osobu u Poršeu istom količinom novca kao i osobu koja vozi raspalog Volksvagena? Da li joj treba oduzeti vozilo koje je možda jedino spasava da dete odvede negde pre nego što odjuri na posao na kojem dobija tek toliko para da održava tu krntiju u voznom stanju? Da li ima psiholoških problema? Da li ovakve mere doprinose očuvanju države na bilo koji način? U tekstu ne piše ništa o toj porodici, kako žive, gde rade, da li postoji otac. Zakon mora da počne da se primenjuje, tu nema zbora, ali bih voleo da sam na fotografiji video kažnjenu neku majku u preskupom džipu ili majku koja je političar, da počne od njih. Ovako ovaj slučaj izgleda samo kao još jedan ekser u kovčegu onoga što neki optimistično zovu 'društvo'.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.