Atletikov fenomenalan preokret, Dmitrović nije imao šanse!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.09.2019.
21:03
Izvor: Sportske.net

Kruna usledila u nadoknadi vremena.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

U prvih 20 minuta veliki problemi za Atletiko Madrid. Eibar je uspeo da postigne čak dva gola, a prvi su postigli već u 7. minutu.

Bila je to sjajna akcija, na kraju pogodak glavom Čarlsa na asistenciju Oreljane.

Dvanaest minuta kasnije, novi gol u mreži Atletiko Madrida, šutirao je Arbilja, neko je dokačio loptu, dovoljno da prevari Jana Oblaka za 0:2.

Atletiko Madrid je imao vraški težak posao protiv dobre odbrane Eibara, i na kraju je uspeo da stigne preokreta.

U 27. minutu su smanjili prednost preko Žoaa Feliksa koji je imao akciju u kontri zajedno sa Dijegom Koštom, a u 52. minutu izjednačenje.

Lodi je u kontri uposlio Vitola, ovaj je u trku spoljnim delom kopačke poslao loptu iza leđa golmana Dmitrovića za konačnih 2:2.

Dva puta je VAR morao da interveniše do kraja utakmice, oba puta na radost navijača Eibara. Dijego Košta je dva puta postizao gol, ali oba puta je bio u ofsajdu. 

I onda, 1. minut nadoknade, sjajna akcija čiji je glavni lik bio Tomas Parti, uspeo je da stigne do gola Dmitrovića i da pošalje loptu iza njegovih leđa za konačnih 3:2!

U drugom meču Granada je napravila iznenađenje, slavila je protiv Espanjola sa 0:3. Puertas je doveo goste u prednost u 13. minutu, Fernandez je povisio, a Azez je postavio konačnih 0:3.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6x)
Monday, 02.09.2019
22:33

od pobjednika prelaznog roka očekivao sam nešto drugačije, Simeone isto koda nema ideja 4-4-2 i ginite na terenu, eto tako vidim Atletiko ove sezone, 3 pobjede jedva, razumijem otvaranje sezone al stvarno u Atletiku ne vidim pomaka sto se tice igre, jedino Simeone je imao dobar izbor izmjena al i dalje je igra bila traljava, Feliks je opasan al decko je i dalje mlad zeljan popularnosti, i dalje mu je frizura bitnija od fudbala...Kosta je bolji igrac od Morate...Ništa sve isto ko i prije Atletiko je isti mozda cak i slabiji u odnosnu na proslu godinu (nisu svi igrali,herera naprimjer). Doveli novih 9 igraca i opet sve po starom, kad ce Atletiko dat 5 golova....Nadam se da griješim i da ce Atletiko imat dobru seznu (bar jedan bitan trofej)

avatar
Dragan Nikolic
Sunday, 01.09.2019
21:18

Имамо Рајковића,талентованог Свилара а брани нам за Србију Дмитровић из Еибара...ужас

avatar
Tata Messi
Sunday, 01.09.2019
21:17

Ovako se osvajaju titule.I kad gubis 2-1 pobedis na kraju

avatar
borisz
Sunday, 01.09.2019
21:06

Uf kakav preokret za Atletico. Felix korisniji za Atletico nego Grizman.