SSP bojkotuje izbore: "Jasna poruka otpora ludilu u kojem živimo"

Glavni odbor Stranke slobode i pravde na čijem je čelu Dragan Đilas podržao je odluku Predsedništva od pre dva meseca o neučestvovanju na lažnim izborima.
SSP bojkotuje izbore: "Jasna poruka otpora ludilu u kojem živimo"
Foto: 021.rs

"Vreme u kome je bilo moguće da se ispune svi uslovi za sprovođenje fer i slobodnih izbora koje je definisao stručni tim protesta 1 od 5 miliona, kao i zahtevi Sporazuma sa narodom, je isteklo”, saopštili su iz te stranke.

“Odluku o neučestvovanju na lažnim izborima nije odluka tog dana ne izaći. To je jasna poruka otpora ovom ludilu u kojem živimo koja počinje odlukom o bojkotu”, navodi se u saopštenju.

Ova odluka doneta je danas na sednici glavnog odbora SSP-a.

  • mentor

    01.09.2019 23:06
    Od 100% birackog tela 1/4 glasa za naprednjake.Sta je sa ostalima.Kakvi bojkoti.To je budalastina.Treba sto vise ljudi da izadje na izbore i da artikulisu sta zele.Ali samo tako se moze jedna vlast pobediti.Ako se druga pokaze da nije dobra isto se na sledecim izborima ona moze pobediti.Šešelj je dobro rekao, dok je ovoliki broj nepismenih on se ne boji za svoj opstanak u politickom zivotu.Danas su svima na internetu dostupne sve informacije koje omogucuju saznanja iz svih oblasti zivota pa smim tim i opredeljenje za koga,i da li glasati.Nazalost Seselj je u pravu.

  • Pupuzicija

    01.09.2019 20:32
    Ko je organizovao ubistvo Dindjica?
  • NS

    01.09.2019 20:00
    @Bond
    Bojkot izbora je najveca glupost opozicije. Ali u isto vreme i jedina realna mogucnost. Jer bojkot opozicije nema veze sa "fer" izborima vec sa cinjenicom da cela opozicija nema ni 10% birackog tela. Vucko ne valja ali ce bez obzira na to dobiti vise od 50% glasova. A na izbore ce izaci vise od 50% biraca. Skidam kapu onima koji kao i ja duzi period ne izlaze na izbore jer realno poslednjih 30+ godina nema se za koga vrednog pomena glasati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.