Garsija efektnim golom doneo pobedu Zvezdi nad Vojvodinom 1Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJICĆ

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Novom Sadu Vojvodinu sa 2:1 u derbi utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

Junak trijumfa beogradskih crveno-belih bio je Mateo Garsija koji je u 59. minutu efektnim golom, volej šutem sa oko 16 metara levo iskosa savladao Emila Rockova.

Zvezda je prethodno pred oko 8.000 gledalaca na stadionu „Karađordje“ povela golom Milana Pavkova koji je iskoristio dobro proigravanje Alekse Vukanovića s leve strane i s oko pet metara prosledio loptu u mrežu Rockova.

Vojvodinu primljeni gol nije mnogo uzdrmao, čak su počeli i da igraju ofanzivnije, a do izjednačenja su došli u 36. minutu kada je Arandjel Stojković savladao Milana Borjana.

Drugi deo meča protekao je u velikoj borbi na obe strane, a finiš utakmice pripao je domaćinu, medjutim, nisu uspeli igrači Nenada Lalatovića da dodju do izjednačenja.

Zvezda je ovom pobedom zadržala maksimalan učinak u Super ligi, dok je prvoplasirana Vojvodina upisala prvi poraz, ali je ostala na prvom mestu sa 16 bodova, jednim više od današnjeg rivala koji ima i dve utakmice manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari