Fudbal

Zvezda slavila u Novom Sadu, prvi poraz Vojvodine u sezoni

Zvezda slavila u Novom Sadu, prvi poraz Vojvodine u sezoni
Foto: Twitter | Zvezda slavila u Novom Sadu, prvi poraz Vojvodine u sezoni

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su Vojvodinu sa 2:1 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, u sedmom kolu Linglong Superlige Srbije.

U jednom od dva derbija ovog kola, izabranici Vladana Milojevića uspjeli su da dođu do važnog trijumfa pred reprezentativnu pauzu.

Strateg crveno-bijelih pokušao je sa drugom formacijom na ovom susretu igravši sa tri štopera u zadnjoj liniji i to uopšte nije izgledalo tako loše.

Golove za Zvezdu postigli su Pavkov u 26. i Garsija u 59. minutu, dok je jedini strijelac za Novosađane bio Stojković u 36.

Upravo je i Argentinac heroj šampiona Srbije, pošto je postigao gol, koji će se kasnije ispostaviti kao ključan u petoj pobjedi Zvezde.

Da sve bude još bolje za crveno-bijele, Garsija je postigao prelijep pogodak, jedan od najljepših u dosadašnjem djelu Linglong Superlige.

Vojvodina nije odigrala nimalo lošu utakmicu, tokom svih devedeset minuta bili su ravnopravni protivnik, međutim odlučila je majstorija Argentinca.

Sada slijedi reprezentativna pauza, a liga se nastavlja 14. septembra kada će Zvezda dočekati Inđiju, a Vojvodina biti gost Radničkom u Nišu.

Superliga Srbije, 7. kolo:

Vojvodina – Crvena zvezda 1:2 (1:1)

(Stojković 36 - Pavkov 26, Garsija 59)

20.00 Mačva – Radnik

20.00 Spartak S. – Voždovac

nedjelja:

17.00 Inđija – Proleter

20.00 Čukarički – Radnički Niš

20.00 Mladost – Javor

20.00 Napredak – Rad

20.00 Partizan – TSC

Rezultati by SofaScore

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije