Nova vest
Fudbal

Subota, 31.08.2019.

17:53

Aguero briljirao, Čelsi ispustio pobedu protiv Šefilda

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Brajton sa 4:0, u četvrtom kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Aguero briljirao, Čelsi ispustio pobedu protiv Šefilda
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Izabranici Pepa Gvardiole odigrali su sjajan meč, a posebno je briljirao Kun Aguero, koji je meč završio sa dva gola i asistencijom.

Siti je do prednosti došao u drugom minutu, kada je De Brejne, na asistenciju Silve, pogodio za vođstvo "građana".

Do kraja poluvremena u listu strelaca upisao se i Aguero, koji je u 42. minutu savladao Meta Rajana. S tim rezultatom otišlo se na pauzu.

U nastavku igre Argentinac je postigao još jedan gol, dok je konačnih 4:0 postavio Bernardo Silva, samo minut nakon što je ušao u igru. Posle četiri odigrana meča "građani" imaju tri pobede i remi, dok je Brajton na skoru 1/1/2.

Fudbaleri Čelsija imali su sve u svojim rukama protiv Šefild Junajteda, međutim nisu uspeli da privedu utakmicu kraju. Na poluvremenu su imali dva gola prednosti, oba puta je strelac bio Ejbraham, ali u nastavku su poklekli.

Robinson je početkom drugog poluvremena smanjio na 2:1, dok je potpuni šok na "Bridžu" usledio u 89. minutu, kada je Kurt Zuma postigao autogol.

Fudbaleri Kristal Palasa, za koje je Luka Milivojević odigrao svih 90 minuta, imali su dosta sreće protiv Aston Vile, pošto je VAR poništio gol Vile u 97. minutu. Zahvaljujući odluci "kompjutera" Palas je ostvario drugu pobedu zaredom.

Trijumf su ostvarile i ekipe Vest Hema i Lestera, dok su bodove podelili Njukasl i Votford.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve