PAVLOVIĆ OSTAJE U HUMSKOJ! Vazura: Neistina je da su razlog problemi sa zdravljem, sporna dinamika isplate (FOTO)

M.B.

31. 08. 2019. u 17:40

Došlo je do razmimoilaženja oko dinamike isplate, a nismo uspeli ni da utanačimo finansijske uslove koji bi zadovoljili igrača, kaže direktor Partizana Miloš Vazura

ПАВЛОВИЋ ОСТАЈЕ У ХУМСКОЈ! Вазура: Неистина је да су разлог проблеми са здрављем, спорна динамика исплате (ФОТО)

Strahinja Pavlović foto: M.Vukadinović

SAGA o prelasku 18-godišnjeg defanzivca Partizana Strahinje Pavlovića u Lacio je završena, ali bez hepienda pošto je danas u popodnevnim časovima da dogovor o petogodišnjoj saradnji neće biti stavljen na papir.

Italijanski “Mesadjero” je kao i pre desetak dana u prvi plan stavio navodne zdravstvene probleme štopera Partizana, a generalni direktor crno-belih Miloš Vazura koji je poslednja dva dana boravio u Rimu sa Pavlovićem oštro demantuje da su medicinski pregledi ukočili celu priču.

- To je neistina jer su svi Pavlovićevi rezultati na testiranjima bili dobri, a za to imamo i pismenu potvrdu. Dakle, do prekida pregovora sa Lacijom oko Pavlovićevog transfera nije došlo zbog bilo kakvih loših rezultata na pregledima - kategoričan je Vazura.

Prvi operativac crno-belih zatim i bez pitanja otkriva razlog zbog čega, po svemu što je poslednjih nedelja pisano, unosan posao nije sklopljen.

- Došlo je do razmimoilaženja oko dinamike isplate, a nismo uspeli ni da utanačimo finansijske uslove koji bi zadovoljili igrača. Što se ovog prelaznog roka sve je završeno vezano za priču oko Lacija, a Rimljani su najavili da će se ponovo javiti u zimskom prelaznom roku - objasnio je Vazura.

Partizan je, dakle, ostao bez planiranih 5.5 miliona evra, ali imajući u vidu kvalitet Pavlovića jasno je da taj novac sigurno neće “pobeći”.


OD PONEDELjKA NOVI UGOVOR


PAVLOVIĆ nije potpisao unosan ugovor sa rimskim velikanom, ali ga u Humskoj očekuje novi, revidiran, ugovor.

- Strahinja je veoma važan igrač za nas i zato smo se dogovorili da od ponedeljka ili neki dan tokom naredne nedelje sednemo za sto i parafiramo petogodišnju saradnju sa mnogo boljim uslovima za igrača - istakao je Vazura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

crno-beli svet

31.08.2019. 18:06

Italijani prevaranti bili i ostali,podrska za naseg Strahinju,samo napred majstore!!!

Tatarata

31.08.2019. 20:00

Mnogo dobar igrac i mnogo ce znaciti u Ligi Evrope. Igra i razmislja kao zreo igrac, veoma veliki potencijal. Bolje sto je on ostao nego da su za te pare doveli novog igraca, losijeg od njega sigurno. I onako ce sledece sezone vredeti jos vise, samo da je ziv i zdrav, sto bi rekli.

Miki

31.08.2019. 20:18

Italijanski doktori ne znaju medicinu i brukaju se širom italijanskih medija. Šta mislite da li je to tačno?