Vazura demantuje Italijane: Nije problem Pavlovićevo srce nego novac

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.08.19. | 16:35

Lacio hteo da izvrda dogovor, tvrdi direktor Partizana

Vest da je Strahinja Pavlović pao na lekarskim pregledima u Rimu i da je zbog toga propao transfer u Lacio nije tačna, izričit je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Jasno je samo da Pavlović ostaje igrač crno-belih i da neće biti fudbaler Lacija od danas. Iz Italije su stizale prethodnih dana informacije da nije prošao preglede, da ima odstupanja na EKG pregledu, dok čelnik Partizana tvrdi da je razlog svemu – novac. Posao je propao zbog promenjenih uslova transfera.
Da odmah prekinemo spekulacije: Strahinja Pavlović je apsolutno zdrav i nema nikakvih medicinskih problema. Prošao je sve testove i u Srbiji i u Italiji i dobio dozvole, ali nije došlo do finansijskih dogovora, najpre između Partizana i Lacija, kao i rimskog kluba i samog fudbalera. Plasirali smo se u Ligu Evrope i to je izgleda uticalo na stav Italijana, a mi nismo želeli da odustanemo od pređašnjeg dogovora“, rekao je Vazura za Telegraf.

Izabrane vesti

Direktor crno-belih je najavio i novi ugovor za Pavlovića, sada kada već ostaje igrač Partizana i posle letnjeg prelaznog roka.
Već početkom naredne sedmice Strahinja će potpisati novi ugovor sa Partizanom i to na pet godina. Očekujemo od njega u budućnosti da doprinese klubu i u rezultatskom i u finansijskom smislu“, poručio je Vazura.

Ostao je Partizan bez očekivanih 5.500.000 evra, ali finansijska injekcija stiže od plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, tako da neuspeli transfer u Lacio neće uzdrmati klub iz Humske 1.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara