Pojela ga konkurencija, Elneni napušta Arsenal

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.08.19. | 18:07

Čeka ga pozajmica u Bešiktašu

Sportski direktor Bešiktaša, Ali Naibi, potvrdio je danas da su crno-beli iz Istanbula dostigli dogovor oko transfera Egipćanina Mohameda Elnenija na jednogodišnju pozajmicu.

Otkako je Unaj Emeri postavljen za menadžera Tobdžija, Elneni je imao samo osam utakmica u Premijer ligi. Imao je dobar udeo u igrama Lige Evrope prošle sezone, igrao je sedam utkamica i imao je jednu asistenciju.

Izabrane vesti

Dolazak Danija Sebaljosa iz Real Madrida u Arsenal kao i dobre igre Džoa Viloka, naterale su Emerija da javi Elneniju da mora da ode iz tima ako želi dobro svojoj karijeri.

Bordo, Galatasaraj i Fenerbahče su bili takmaci Bešiktašu za Elnenija, ali deluje da su crno-beli uspeli da završe Elnenija. Sportski direktor Bešiktaša je rekao da je sve dogovoreno i da se čekaju medicinski pregledi.

Elneni bi trebalo da stigne u Istanbul večeras od 22 časa.
"Imamo dogovor sa Arsenalom oko transfera Elnenija. Ako igrač prođe uspešno medicinske preglede, priključiće nam se do kraja sezone", rekao je Naibi.

U Bešiktašu su uvereni da su sa dovođenjem Elnenija napravili veliku stvar za svoju sredinu terena i da će im ovaj igrač mnogo doprineti u ovoj sezoni.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara