Partizan - Kad se vežbanje prekida isplati!

Autor: Beta Beta
petak 30.08.2019.
08:51
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je večeras da je presrećan zbog postignutog gola i plasmana ekipe u Ligu Evropa i istakao da je crno-belima mesto u Evropi.

BETAPHOTO/FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIC/MO
BETAPHOTO/FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIC/MO

Povezane vesti

"Sad sam pod utiskom, ne znam šta da kažem. Presrećan sam i zahvalio bih svim svojim saigračiima. Ovoga puta sam ja postigao gol, a mogao je neko drugi. Mislim da smo ovo zaslužil i da nam je mesto u Evropi", rekao je Miletić, strelac gola u Moldeu.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su večeras u gostima odigrali 1:1 s Moldeom, u revanš meču baraža. Izabranici Sava Miloševića su pre nedelju dana u Beogradu pobedili sa 2:1, a večerašnji remi im je bio više nego dovoljan za plasman u grupnu fazu Lige Evropa.

Strahinja Pavlović rekao je plasman u Ligu Evropa velika stvar za mlade igrače.

"Opet je bila teška utakmica, opet smo primili gol i morali smo da se vraćamo u igru. Uspeli smo da postignemo gol iz uvežbane akcije na prekidu. Najbitnije je da smo u Ligi Evrope. Iako igra nije bila na najboljem nivou, ali do grupne faze ćemo je podići na maksimalni nivo
", rekao je Pavlović.

On je istakao da je verovao u ekipu i posle gola Moldea u 72. minutu.
 
"Zapitao sam se kako baš da se odbije lopta na drugu stativu i da igrač bude sam, ali znao sam da ćemo dati gol. Verovao sam u ekipu, znao sam da ćemo izjednačiti, da ćemo proći dalje. Imao sam osećaj i pre utakmice"
, rekao je Pavlović.

Pavlović je juče rekao da će neko iz odbrane postići gol.

"Osećam se kao da sam ga ja dao. Uvežbana akcija koja je prošla. Dosta vremena smo posvetili prekidima i isplatilo se u najboljem mogućem trenutku",
rekao je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Friday, 30.08.2019
12:25

Najjače je što je Tošić objavio na instagramu sliku te akcije