Najnovije vesti
Zabava
SVI MISLE DA MU JE PARTNERKA ĆERKA Nećete verovati kako danas izgleda Karlo iz Velikog brata, koji je POBEGAO iz Srbije zbog neobičnog razloga

SVI MISLE DA MU JE PARTNERKA ĆERKA Nećete verovati kako danas izgleda Karlo iz Velikog brata, koji je POBEGAO iz Srbije zbog neobičnog razloga

Karlo je u rijalitiju "Veliki brat" bio započeo vezu sa Violetom Ralevom, koja je od njega mlađa 13 godina. Romansu su nastavili i po izlasku iz kuće, ali su raskinuli posle godinu dana, a glavni razlog je, kako je on naveo, bila razlika u godinama. Ipak, danas opet ljubi mlađu, pa je razlika između njega i njegove sadašnje partnerke šest godina.

Karlo Zagorac Foto: z. lončarević / RAS Srbija
Karlo Zagorac

Karlu popularnost koju je stekao u rijalitiju nije prijala, pa je na neko vreme bio napustio Srbiju.

- Period od kada sam napustio kuću "Velikog brata" bio je vrlo stresan po mene, zbog instant popularnosti i previše dokonih obožavalaca onog Karla iz kuće. Pobegao sam iz Srbije da bih se odmorio i da bi me zaboravili. Ne bih ušao u rijaliti ponovo, jer sada imam svoju porodicu, koju ne želim da razvlačim po novinama, ne postoje te pare zbog kojih bi to radio. Imam predivnu porodicu koja nema nikakve veze s "Velikim bratom" i tako će i ostati - rekao je on u jednom intervjuu, dok danas izgleda potpuno drugačije nego nekad.

Nedavno je istakao kako mu često govore da mu je izabranica - ćerka.

Pročitajte još

- Opet su mi rekli kako mi je ćerka lepa. A oni ne znaju da je moja žena mlađa od mene samo šest godina i da je mama velikog momka od 12. Moja Šoma. Omiljeno biće, koje je večno mlado - naveo je on, uz fotke drage.

Podsetimo, frizer i tatu-majstor Karlo Zagorac bio je jedan od favorita srpskog "Velikog brata" koji je emitovan 2009. godine, u kojem je bio trećeplasiran.

Fotke Karla i Violete iz Velikog brata, iz perioda dok su bili u ljubavi, pronaći ćete OVDE.