Veličali tzv. OVK, pa proterani iz Crne Gore

Tanjug

29. 08. 2019. u 18:28

Petorici mladića iz okoline Podujeva, koji su uzvikivali "UČK,UČK" i "UA policija" na plaži u Ulcinju, izrečena je zabrana ulaska u Crnu Goru u narednih šest meseci i oni su danas proterani iz Crne Gore

Величали тзв. ОВК, па протерани из Црне Горе

Foto: Milutin Sekulović

Petorici mladića iz okoline Podujeva, koji su uzvikivali "UČK,UČK" i "UA policija" na plaži u Ulcinju, izrečena je zabrana ulaska u Crnu Goru u narednih šest meseci i oni su danas proterani iz Crne Gore.

Njih je sudija prethodno kaznio sa po 300 evra jer su sinoć na maloj plaži u Ulcinju remetili javni red i mir, navodeći da su bili pod dejstvom alkohola, prenose Vijesti.

Portal Mondo.me navodi da je oko stotinjak mladića podeljenih u dve grupe uzvikivalo sinoć na Maloj plaži u Ulcinju "UČK, UČK" i da su pevali nacionalističke pesme, kao i da su palili navijačke baklje dok ih je deo prolaznika pozdravljao sirenama automobila.

Policija je privela nekoliko mladića u stanicu policije, a svi su iz Podujeva.

Pročitajte još: PODGORICA SPREČILA LITURGIJU U SVAČU KOD ULCINjA: Kordonom policije opet protiv vernika SPC (FOTO)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

OBJASNITE MI

29.08.2019. 19:38

Zasto bi iko normalan letovao u Hrvatskoj i u Crnoj Gori,gde ne postoji dan da nekoga ne prebiju samo zato sto je Srbin?O ponizavanju,vredjanju i slicno i da ne pricam.To im je kao dobar dan.Neka mi neko od Vas postovani,kaze, koji je razlog za to da Srbi idu na letovanje u Hrvatskoj i u Crnoj Gori, gde je more hladno,prljavo,obala ruzna,ne postoje pescane plaze,fekalije na sve strane...Mislim koji normalan covek daje pare kako bi se kupao u fekalije u zemljama gde patoloski mrze Srbe?

Bonaparta

29.08.2019. 21:05

Zaigrala mečka i pred Milovom kućom. Tek će da igra. Vikaće oni to usred Podgorice do kraja godine. Živi bili pa videli.