Ključa u Monaku, Al Kelaifi i Bertomeu prvi put oči u oči, Nejmar "ukrao" žreb za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.08.19. | 17:56

Večeras se lomi

Sapunica oko Nejmarovog povratka u Barselonu večeras dostiže vrhunac! Posle meseci spekulacija, tračeva, informacija i dezinformacija, večeras će biti održan ključni sastanak za sudbinu Brazilca.

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi i Barselonin prvi čovek Đozep Marija Bertomeu će se večeras sastati oči u oči u Monte Karlu. Obojica su doputovali u Monakо na sastanak Komiteta za strаtegiju UEFA i potom će prisustvovati žrebu za Ligu šmapiona. Ispred hotla Meridijan u Monaku je bila takva gužva i opsada novinarskih ekipa da je Al Kelaifi i pored svih mera obezbeđenja jedva ušao unutra. Ne pamti se takva ludnica uoči nekog žreba za Ligu šampiona. Brazilac je sve bacio u drugi plan...

Izabrane vesti

Između dva kluba poslednjih godina vlada veliki animozitet, a Nejmarova „izdaja“ će dodatno pogoršati odnose. Ipak, on je prevelika i preskupa zvezda da bi čak i PSŽ sebi dozvolio lukusz zadržavanja na silu. Nejmar je dugo ćutao, bio spreman i na pregovore sa Realom, ali ponuda iz Madrida nije došla i odlučio je da želi samo u Barselonu.

Al Kelaifi je čak odbijao i da sedne za pregovarački sto sa Kataloncima, ali su dva sastanka visokih rukovodilaca ipak održana u Parizu. Direktor Leonardo je dva puta pregovarao sa trojnom delegacijom Barselone i odbio sve ponude od kojih je poslednja iznosila 130.000.000 evra plus pozajmica Dembelea plus transferi Rakitića i Todiboa.

Italijanski transfer ekspert Đanluka Di Marcio je danas javio da je pomenuta ponuda prihvaćena u Parizu, ali pouzdani izbori iz Francuske poput Radio Monte Karla javljaju da nikakav dogovor (još) nije postignut. Takođe, Usman Dembele kategorično odbija da bude deo transfera i ne želi iz Barselone u Pariz. S obzirom da su predsednici oba kluba doputovali u Monako sa desetinama saradnika, očekuje se da se situacija večeras razmrsi jer su tu eksperti za sve detalje transfera.

Barselona mora da spremi prihvatljivu ponudu, PSŽ mora da pristane na realnu ponudu. Ovakvo stanje ne odgovara nikome... Nejmar trenutno trenira sa Pari Sen Žermenom i čeka.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara