Zvanično: Potpis vredan 60.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.08.19. | 16:55

Robert Levandovski i Bajern zajedno još četiri godine

Dolazak Pinija Zahavija u Minhen rano jutros nagoveštavao je ono što je upravo i ozvaničeno ovog popodneva u srcu Bavarske. Poljski golgeter Robert Levandovski (30) produžio je ugovor sa Bajernom do 2023. godine i postao drugi fudbaler posle Felipea Kutinja koji je prebacio cifru od 20.000.000 evra (bruto) zarade u redovima šampiona Nemačke.

Prethodni ugovor sjajnog Poljaka, vodećeg strelca Bundeslige sa pet golova, isticao je 2021, a Levandovski u prvom obraćanju poručuje da je srećan. Kako i ne bi bio, od danas će zarađivati oko 15.000.000 evra neto po sezoni.
"Bajern je postao moj dom. Moja porodica se oseća komforno ovde. Ubeđen sam da ćemo još puno toga postići zajedno u godinama koje slede. Bajern je jedan od tri najveća kluba na svetu i imamo izvanredan tim. Ponosan sam što sam deo ovog kluba", poručio je Levandovski

Izabrane vesti

Blista i klupski čelnik Karl Hajnc Rumenige koji ne mora da brine za golove u naredne četiri sezone.
"Za mene je Robert Levandovski najbolji napadač na svetu i čovek koji je glavna figura našeg tima. Srećni smo što će igrati za Bajern još mnogo godina i uvereni smo da će ispuniti sve naše ciljeve u godinama koje slede", poručio je Rumenige.

Foto: FC Bayern


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara