VIDEO: Filmovi "Umetnost vožnje po kiši" i "Bilo jednom u Holivudu" u KCNS

Filmovi "Umetnost vožnje po kiši" i "Bilo jednom u Holivudu" na repertoaru su bioskopa Kulturnog centra Novog Sada do 4. septembra.
Od 19h - "Umetnost vožnje po kiši" / "The art of racing in the rain", USA, 2019, 109 min.     
 
Režija: Simon Curtis
Scenario: Mark Bomback, Garth Stein
Uloge: Kevin Costner, Amanda Seyfried, Milo Ventimiglia, Martin Donovan,...
 
Film zasnovan na bestseleru Garta Štajna "Umetnost vožnje po kiši", donosi toplu priču, koju pripoveda duhovit filozofski nastrojen pas po imenu Enco (kome glas daje Kevin Kostner). Kroz svoju vezu s vlasnikom, Denijem Sviftom, vozačem Formule 1 u usponu, Enco ostvaruje duboki uvid u ljudski život i shvata da se tehnike potrebne na trkačkoj stazi takođe mogu koristiti da se uspešno upravlja životnim putovanjem. Film prati Denija i ljubav njegovog života – njegovu ženu, Iv, njihovu malu ćerku Zoi i, na kraju, njegovog iskrenog najboljeg prijatelja, Enca.
 
 
Od 21h - "Bilo jednom... u Holivudu" / "Once Upon a Time ... in Hollywood", USA, 2019, 161 min.
 
Režija: Quentin Tarantino
Uloge: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell, Al Pacino
 
"Bilo jednom… u Holivodu" je priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put da pronađu mesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelosu u vreme vrhunca hipi Holivuda. Glavni likovi u filmu Rik Dalton, bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But, u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu - Šeron Tejt...
 
 
Cena ulaznica je 300 dinara.
  • tratara

    31.08.2019 10:16
    Ali, zašto isti filmovi u KCNS kao i u Areni i Promenadi? Zar ne bi trebao KCNS da ponudi neki alternativni program? Nekomercijalni, recimo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič