FOTO: Kolima ušla u suprotni smer i udarila motociklistu u Stražilovskoj

Motociklista star 42 godine povređen je u udesu koji se u 13:35 časova dogodio kod zgrade nekadašnje Metals banke u Stražilovskoj.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da je motociklista zadobio lakše telesne povrede u vidu kontuzija.

Kako saznajemo, sudar se dogodio kada je žena koja je vozila automobil marke "ford" iz pravca centra nakon semafora na raskrsnici sa Ulicom Miroslava Antića i Stražilovskom, nastavila pravo u Stražilovsku i ušla u suprotnu traku. Sudar se dogodio samo nekoliko trenutaka kasnije sa motociklom koji je dolazio iz pravca Maksima Gorkog.

Zbog uviđaja na ovoj raskrsnici u smeru iz Limana došlo je do manjih zastoja u saobraćaju.

  • Misel Muton

    02.09.2019 13:40
    Ovoj oduzeti dozvolu trajno!!
  • Rusofil_IQ0

    02.09.2019 03:40
    Iskreno i ja tu raskrsnicu izbegavam, ali ima dosta znakova i obelezja ali stoji da je malo konfuzno projektovana
    Ali sta onda reci za BG, pa ovakva tuka bi tamo napravila samo takav karambol
  • U cudu

    01.09.2019 11:58
    Zrebalo bi što pre osmisliti strožiji pravilnik za bicikliste. Većina njih su strpljivi i pažljivi vozači dok su drugi agresivni, nervozni i opasni po druge učesnike u saobraćaju. Juče je jedan takav uleteo među nas pešake koji smo požurili da na trenutno ionako opterećenoj raskrsnici kod Merkatora, pređemo put dok nam je još bilo upaljeno zeleno svetlo. Njemu je bilo crveno, svakako. Na naše negodovanje on nas je nazvao budalama. Ovakve toksične osobe primitivnog pogleda na svet treba pod hitno dovesti u red da nam ne zagađuju grad.
    . .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika