Selektor Angole kuka: Nema interneta, lopti, sala za konferencije...

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.08.19. | 10:50

A reprezentacijama se naplaćuje i pranje dresova

Svetsko prvenstvo će se od 31. avgusta igrati u Kini, a prvi utisci izgleda nisu najsjajniji. Žali se Vil Fojt, selektor Angole, koja će biti prvi protivnik reprezentacije Srbije u Kini.

Fojt je nezadovoljstvo izrazio na Tviteru, a smeta mu između ostalog što nema lopti za treniranje niti interneta... Ako je ovako kako on tvrdi...
"Prva24 časa u Fošanu... Do sada je reprezentacija Italije odbijena u nameri da dobije lopte za trening, mi smo odbijeni u nameri da dobijemo salu za konferenciju, nema interneta koji radi, a čak naplaćuju svakom kada se peru dresovi i rekviziti. Kina i FIBA, možete vi i bolje od ovoga", napisao je Fojt.

Izabrane vesti

Preostaje nam da verujemo Fojtu na reč, ne vidimo da ima smisla da kaže neistinu, tako da preostaje samo da se nadamo da će ostatak organizacije i u Fošanu gde igra naša reprezentacija, ali i u ostalim gradovima, biti mnogo bolja od pomenutog.

Ove informacije su važne jer je i Srbija u Fošanu, a Angola će upravo biti prvi protivnik Orlova u subotu od 09.30 časova po našem vremenu na otvaranju Mundobasketa.

OVDE pogledaje MOZZART kvotu za pomenuti meč. 

FOTO: FIBA


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara