TRANSFERI - četvrtak, 29. avgust

Vreme čitanja: 10min | čet. 29.08.19. | 22:30

Ispratite dešavanja sa letnje pijace uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Aleksis Sančez je novi fudbaler Intera. Opširnije OVDE
- Olimpijakos je doveo pojačanje za Ligu šampiona. Opširnije OVDE
- Romino rešenje na poziciji štopera je Kris Smoling!
 Opširnije OVDE
- PSŽ je odbio poslednju ponudu Barselone za Nejmara. Opširnije OVDE
Kejlor Navas se seli u Pariz. Opširnije OVDE
- Danijel Aleksić se vraća u Tursku. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


Toliko za danas, sa novim vestima javićemo se već sutra ujutru. Laku noć.

22.00 - ZVANIČNO: Ofanzivni vezista Monaka Vilson Isidor prešao je na pozajmicu u Laval.

21.50ZVANIČNO: Golman Benfike Vlahodimos produžio je ugovor do 2023. godine.

21.36ZVANIČNO: Aleksis Sančez je novi fudbaler Intera. Opširnije OVDE

21.30 - Parma i Mančester Junajted su započeli pregovore oko pozajmice Matea Darmijana i povratka u Seriju A.

21.15ZVANIČNO: Urugvajski napadač Kristijan Stuani produžio je ugovor sa Đironom do 2023. godne.

21.00ZVANIČNO: Brazilski napadač Rajder Matos prešao je iz Udinezea na pozajmicu u Lucern.

20.55ZVANIČNO: Mladi levi bek Artur Zagr napustio je Pari Sen Žermen i potpisao trogodišnji ugovor sa Monakom. 

20.48 - Novajlija u Bundesligi Paderborn ima još jednu želju za finiš prelaznog roka, a to je vezista Nirnberga Ondrej Petrak.

20.35ZVANIČNO: Nekadašnja zvezda Menadžera Antoni Le Talek (34) raskinuo je ugovor sa francuskim Orleanom.

20.23 - Di Marcio javlja da je dogovoren tranasfer Dijega Laksala u Torino i to pozajmica s pravom otkupa za 12.000.000 evra. To je loša vest za Sasuolo koji je takođe želeo da dovede Urugvajca.

20.05ZVANIČNO: Senegalski napadač Janik Gomis napustio je Lans i potpisao četvorogodišnji ugovor sa Genganom.

19.50ZVANIČNO: Turski defanzivac Ismail Kojbaši napustio je Fenerbahče i potpisao ugovor sa španskom Granadom.

19.43ZVANIČNO: Ofanzivni vezista Anderlehta Mohamed Dauda prešao je na pozajmicu u danski Esbjerg.

19.35ZVANIČNO: Španski vezista David Timor raskinuo je ugovor sa Las Palmasom i potpisao za Hetafe.

19.27 - Zvezdin rival u grupnoj fazi Lige šampiona Olimpijakos je doveo večeras pojačanje. Na lekarske preglede u Atinu stigao je ofanzivni vezista Jasin Benzija (24) koji je prethodne sezone nastupao na pozajmici u Fenerbahčeu, dok je ugovorom bio vezan za Lil. Opširnije OVDE

19.22ZVANIČNO: Danski vezista Nikolas Nartej prešao je iz Kelna u Štutgart i potpisao ugovor na četiri godine.

19.15 - Đenova pregovara sa Brešom oko prelaska Brazilca Romula na Rigamonti, a ukoliko posao bude završen na Marasi će stići Đulio Donati, nekadašanji desni bek Majnca koji je od jula slobodan agent. 

18.51 - Moskovski Spartak sprema zanimljivo pojačanje za kraj. Ruski velikan je u pregovorima sa Slavijom iz Praga oko talentovanog veziste Aleksa Krala za kojeg nudi 12.000.000 evra. 

18.42 - Aleksis Sančez se posle uspešno obavljenih lekarskig pregleda u Italiji vratio nakratko u Engelsku. Danas se pozdravio sa dosadašnjim saigračima u Mančester Junajtedu, poeželeo im sreću u nastavku sezone i uputio se ka Londonu odakle će opet doleteti u Italiju i zadužiti opremu Intera. 

18.35 - Tomas Tuhel je upravo potvrdio: Nejmar ne konkuriše za sutrašnji meč sa Mecom u prvenstvu! 

18.30 - Francusko krilo Žeremi Menez je napustio meksičku Ameriku i na društvenim mrežama se zahvalio navijačima za sjajno iskustvo koje je imao u Meksiku. 

18.21 - Kamerunski golman Karlos Kameni i Fenerbahče su postigli dogovor o raskidu ugovora. Iskusni Kamerunac se verovatno vraća u Španiju. 

18.12 - Alžirsko krilo Rašid Gezal bi mogao u poslednjim danim prelaznog roka da napusti Lester u kojem nema neku svetlu perspektivu. Za njega su zainteresovani Šalke i Olimpijakos. 

18.03 - Najnovija vest sa Ostrva. BBC javlja da će Mateo Darmijan u narednim danima napustiti Mančester Junajted koji mu je dao zeleno svetlo za odlazak. Ne zna se gde ide Italijan kojem je ostalo još 12 meseci ugovora, ali se zna da je imao usmeni dgovor sa Interom da se narednog leta preseli kod njih kao slobodan igrač. 

17.55 - ZVANIČNO: Neuništivi Ali Al Habsi se vratio na Ostrvo. Golmanski veteran i najpoznatiji omanski fudbalser u istoriji je potpisao jednogodišnji ugovor za VBA pošto je napustio saudijski Al Hilal. 

17.47 - KLJUČA! U Monaku se večeras lomi oko Nejmara. Naser Al Kelaifi i Đozep Marija Bertomeu prvi put oči u oči. Opširnije OVDE

17.40 - GOTOVO: Gengan je sve dgovorio oko transfera napadača Janika Gomisa (27) iz Lansa za 4.000.000 evra. On je već stigao na lekarske preglede i potpis četvorogodišnjeg ugovora. 

17.33 - ZVANIČNO: Švajcarski desni bek Mihael Lang je prešao iz Borusije Menhengladbah u Verder na pozajmicu s pravom otkupa za 2.500.000 evra. 

17.25 - ZVANIČNO: Japanski defanzivac Hiroki Sakai je produžio ugovor sa Marseljom do 2022. godine. 

17.17 - Srpski fudbaler Filip Marković će u narednim danima potpisati ugovor sa poljskim Slaskom u kojem je bio na probi prethodnih nedelja i očigledno zadovoljio. Saradnja će biti parafirana na godinu dana uz opciju za dodatnu godinu. 

17.11 - Ništa od odlaska Mihaela Gregoriča u Verder. Augsburg je stopirao odlazak Austrijanca. 

17.03 - ZVANIČNO: Jirgen Lokadija je novi špic Hofenhajma! Brajtonov skupoceni promašaj se seli u Nemačku kao izričita želja holandskog trenera Alfreda Šredera

16.55 - GOTOVO: Mladi Monakov vezista Jusuf Benaser se seli u Bordo na pozajmicu s pravom otkupa za sumu između 4.000.000 i 5.000.000 evra. 

16.47 - ZVANIČNO: Iskusni defanzivac Džoel Veltman je produžio ugovor sa Ajaksom do 2021. godine. 

16.41 - ZVANIČNO: Robert Levandovski je produžio ugovor sa Bajernom do 2023. godine. Potpis vredan 60.000.000 evra! Opširnije OVDE

16.33 - ZVANIČNO: Francuski Dižon je na pozajmice s pravom otkupa doveo dvojicu mladih Juventusovih fudbalera Stefija Mvidija i Mateusa Pereiru

16.20 - Od juče se sve jače spekuliše o interesovanju Nice za Andriju Živkovića, a danas portugalski mediji javljaju i o detaljima mogućeg dogovora. U pitanju bi bila pozajmica s pravom otkupa za 10.000.000 evra. 

16.09 - Verona je zvaično pozajmila vezistu Luku Maronea u redove drugoligaša Krotonea. Marone je nekada bio velika nada Juventusa... 

To je sve od Dejana Stankovića u prvoj smeni, a sa vama do kraja dana Aleksandar Gligorić

15.52 - Sve više izveštaja iz Španije ipak govori da PSŽ i Barsa - nemaju dogovor. Ali su nastavili pregovore, iako je PSŽ odbio poslednju ponudu. Dakle, još je sve u igri.

15.38 - Sajt Soccerlink čak piše da će PSŽ sada pokušati da dovede Luku Jovića na pozajmicu. Kažemo samo zato što će uskoro ta informacija verovatno preplaviti medije. Ali Soccerlink nije baš preterano pouzdan sajt. 

15.37 - Kuva se nešto oko Nejmara, i Marka javlja kako je Naser Al-Kelaifi upravo ušao u jedan hotel u Monaku u kome ga čeka delegacije Barselone. 

15.35 – Milan je, tvrdi Marka, definitivno odustao od Anhela Koree, ali kad je već u Madridu Zvonimir Boban je iskoristio priliku da pita Real za Marijana Dijaza. Ideja je 10.000.000 evra za dvogodišnju pozajmicu uz opciju da ga otkupe za još 25.000.000. Ovo “opcija“ se verovatno neće dopasti Realu.

15.27 - Opširnije o povratku Danijela Aleksića u Tursku čitajte OVDE.

15.24 – ZVANIČNO: Aleksis Klod-Moris iz Lorijana u Nicu za 14.000.000 evra! Novi gazda kluba Džim Retfklif danas je u klub strovalio 34.500.000 evra, pošto je prethodno doveo i Kaspera Dolberga iz Ajaksa. Čekaju se Napolijev Adam Una i Stenli N’Soki iz Pari Sen Žermena.

15.12 - BOMBA! Iako je sve nagoveštavalo da nema ništa od posla, Đanluka Di Marcio, specijalista za transfere, tvrdi da su Barselona i Pari Sen Žermen pronašli dogovor oko Nejmara i da je sve vrlo blizu realizacije. Isto piše i francuski Eurosport. Da sačekamo još malo pa da vidimo...

14.50Danijel Aleksić se posle samo tri meseca vraća u Tursku! Tamošnji mediji pišu da je sve dogovorio sa Istanbul Bašakšehirom i da se samo čeka ozvaničenje ugovora. Uskoro opširnije...

14.47 – Fjorentina pregovara sa Breškom oko Sandra Tonalija, Udinezeom oko Rodriga de Pola i Fluminenseom oko Pedra. Breša ne da, De Pol je blizu, Pedro bi stigao na pozajmicu sa obavezom otkupa.

14.27Marka javlja: Žorž Mendeš je došao na završne pregovore sa Migel Anhel Hil Marinom. Transfer Rodriga iz Valensije u Atletiko bi trebalo da bude gotovo u narednih nekoliko sati. Pitanje je samo odakle Atletiku novac, do sada se pisalo da prvo moraju da prodaju Anhela Koreu, ali Milan nije nudio dovoljno.

14.24 – Barselona i Bajern u ratu za Emrea Džana? Tako tvrdi ugledna Gazeta delo Sport, koga Juventus tera iz Torina i preti da će ga izbaciti sa spiska igrača licenciranih za Ligu šampiona. Mora da pre ponedeljka proda neke igrače, žele između 30.000.000 i 35.000.000 evra. Bajernu treba kao dugoročna zamena za Havija Martineza, Barselona već dugo juri igrača tipa Serhio Buskets, koji trenutno nema alternative.

13.55 – Nije želeo Pol Pogba da zatraži transfer iz Mančester junajteda, ali Marka piše da je upravo obavestio klub da neće prihvatiti nikakvo produženje ugovora. Ističe mu sadašnji 2021. godine što će reći da Junajted ima godinu dana da ga koristi, a onda će sledećeg leta morati da ga proda. Ovog leta – baš teško, iako se Zinedin Zidan još nada da bi mogao da ga dovuče u Real.

13.52 – Borba za Đovanija Simeonea. Sampdorija je nudila pozajmicu sa pravom otkupa za 15.000.000 evra, Kaljari je zagolicao maštu Fjorentini sa ponudom od 16.000.000.

13.50 – ZVANIČNO: Farmalisao, novi portugalski prvoligaš i filijala madridskog Atletika, doveo je trojicu igrača: Klaudija Silvu iz Porta, Mateusa Klementea koji je prošle sezone igrao za Sao Martinjo, te Tijaga Dijasa, fudbalera Milana koji se lani kalio u Bragi. Menadžerski klub, ali ozbiljan menadžerski klub.

13.07 - ZVANIČNO: I još jedan odlazak iz Ajaksa, samo mnogo zvučniji. Kasper Dolberg je prešao u Nicu! Uskoro opširnije...

12.55 – Ajaksov vezista Dani de Vit višak je u Amsterdamu i seli se u AZ Alkmar.

12.51 - Valensija je posle povrede Pičinija pitala Napoli kakav je status Elseida Hisaja. Čeka se odgovor.

12.26 – Iz Bavarske stižu vesti: u narednih nekoliko sati Robert Levandovski će potpisati novi ugovor kojim će se Bajernu obavezati na vernost do 2023. godine. I on se izgleda rastao sa idejom da zaigra za Real.

12.25 – ZVANIČNO: Vezista Nima Antoni Bobišon potpisao je za Anže u transferu vrednom 1.500.000 evra.

12.15 – Rumunski mediji javljaju da će napadač Kluža Bilel Omrani za 3.300.000 evra preći u Seltik, klub koji je pre nepunih mesec dana izbacio iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

11.58 - ZVANIČNO: Gari Medel za 2.500.000 evra u Bolonji.

11.56 – Betis juri pojačanje u vezi, prva želja je Pari Sen Žermenov Leandro Paredes, ali pitanje je da li će moći do njega. Razmišlja se zato i o Rajovom Santiju Komesanji i Štutgartovom Santjagom Askasibaru.

11.37 - Artur Zagre, desni spoljni Pari Sen Žermena, ide u Monako za 10.000.000 evra. Potpisaće ugovor na pet godina.

11.08 - Šok! Romino rešenje na poziciji štopera je Kris Smoling! U pitanju je pozajmica za 3.000.000 evra, opširnije OVDE.

10.53 – ODBIJENO: Zabrinuta je bila Roma oko fizičkog stanja Dejana Lovrena, pa je Liverpulu nudila samo pozajmicu koja bi prerasla u obavezan otkup tek ako bi Hrvat odigrao određen broj mečeva. Liverpul nije prihvatio.

10.50 – Milanov napadač Frank Cađut (20) napustio je Italiju i otišao na pozajmicu u Šarlroa. Imaju Belgijanci pravo da otkupe momka koji je uglavnom igrao za Primavera ekipu.

10.34 – BLIZU JE: Zenitov Emilijani Rigoni i napadač Fjorentine Đovani Simeone na vratima Sampdorije. Obojica na pozajmicu sa pravom otkupa. Tačnije, u slučaju Simeonea sa obavezom otkupa za 15.000.000 evra. Prvi pik u napadu im je bio Romin Gregori Defrel, ali je on izgleda izabrao Sasuolo.

10.27 – Real Sosijedad je pretekao Atletik Bilbao u trci za potpis 17-godišnjeg ofanzivnog veznog Roberta Navara, Barseloninog deteta, koji je prošlog leta kao slobodan igrač otišao u Monako i postao najmlađi debitant u istoriji tog kluba. Mlađi i od Tjerija Anrija i Kilijana Mbapea. Nije još gotovo.

10.23 - BLIZU JE: Kejlor Navas je vrlo blizu da potpiše za Pari Sen Žermen. Poznati su i detalji ugovora. Čeka ga saradnja na tri godine, plata 6.000.000 evra po sezoni. Areola bi mogao na pozajmicu u Real. Opširnije OVDE.

10.06 – ZVANIČNO: Kristijano Biragi je novi igrač Intera. Stigao je iz Fjoentine na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa za 12.000.000 evra.

10.03 – Belgijanci su u domaći fudbal vratili Kompanija, Šadlija i Minjolea, sledeći je – Kevin Miraljas? U Evertonu je višak, a propali su mu pregovori sa Olimpijakosom i Fjorentinom. Menadžeri traže angažman, pitao je Antverpen, ali nema pare da pokrije njegovu premijerligašku platu, Anderhleht je nešto mutio, pa nestao..

09.58 – Rožerio se povredio, Sasuolo treba krilo da ga odmeni, pitali su Čelsi da mu pozajmi mladog Kenedija. Čeka se odgovor.

09.40 BLIZU JE: Šalke bi 19-godišnjeg Huana Mirandu, mladi levi bek Barselone bi predstavljao konkurenciju Bastijanu Očipki. Dva kluba su se navodno već dogovorila, piše Kiker.

09.38 – Veleobrt: Džerom Boateng je rešio da ostane u Minhenu i pokuša da se izbori za minute u Bajernu. Nije ni imao mnogo izbora, jer nije dobio ponude kakvima se nadao, a još pe početka prelaznog roka nadao se – Pari Sen Žermenu.

09.35: Kadena KOPE javlja da se zakomplikovao transfer Anhela Koree u Milan, pošto Rosoneri fiksno nude samo 35.000.000 evra (plus još 7.000.000 u premijama), dok je Atletiko bio voljan da prvobitnu cenu spusti sa 55.000.000 na 45.000.000, ali ne niže od toga.

09.34BLIZU JE: Markel Suasaeta je Slobodan igrač pošto je odbio da produži boravak u Atletik Bilbau, očekuje se da će 31-godišnje krilo karijeru nastaviti u japanskoj Gamba Osaki.

09.30 – BLIZU JE: Sa druge strane, PSŽ je maltene utanačio dolazak Kejlora Navasa. Kostarikanac će dobiti ugovor na tri godine sa platom od 6.000.000 evra po sezoni. Realu obeštećenje od 15.000.000 evra, ali i Alfons Areola na jednogodišnju pozajmicu da bude rezerva Tibu Kurtoi. Navasa ta uloga nije zadovoljavala. Kažu da se Zinedin Zidan protivio ovakvom poslu, ali…

09.29 –ODBIJENO: Da krenemo od vesti dana: Pari Sen Žermen je odbio poslednju ponudu Barselone za Nejmara! Opširije OVDE.

Dobro jutro poštovani čitaoci MOZZART Sporta, dobro došli na još jedno druženje posvećeno dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Do kraja prelaznog roka još pet dana, nema vremena za gubljenje, pa da krenemo. Sa vama od jutra Dejan Stanković, pre nego što krenemo, OVDE se podsetite šta su to klubovi juče radili. I ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara