AKTUELNO

Taki se ne slaže da one budu u dobrim odnosima?

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" kod voditelja Ognjena Nestorovića gostuje Maja Marinković, a tokom noći ona se dotakla i svog odnosa sa majkom. Njih dve nisu godinama komunicirale, a sada je Marinkovićeva rekla da su u dobrim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je istakla da je njen susret sa majkom nakon toliko godina izgledao veoma emotivno, ali je i otkrila šta joj je otac rekao na sve.

Sa mamom sam u kontaktu. Čujemo se svaki dan, viđamo se često... Naravno, ne mogu da zaboravim neke stvari, da nije bila duži period uz mene kada mi je bilo teško. Da sam joj oprostila, jesam. Ipak je ona moja majka i dete treba da ima oba roditelja. Komentarisale smo učešće u Zadruzi, rekla sam da nema pravo da mi zamera neke greške. Može samo pažnju da mi skrene moj otac - govorila je Maja.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Generano, nemam preterano nekih kritika, možda to samo sa Markom. Da sam bila nešto loša, nisam, bila sam super. Dosta su se stvari promenile u našem odnosu. Više imamo odnos kao da smo drugarice, a ne majka i ćerka. Ja sam bez nje odrasla... Ja sad nju ne poznajem jako puno. Nisam imala tu majčinsku ljubav, ali mi je drago što smo se pomrile. Tu nije bio prisutan moj tata. On se slaže da treba da budemo u dobrim odnosima. On nije bio tu, ali je naš susret bio emotivan i dirljiv nakon toliko godina. Da se ispravi nešto što je krivo, to ne može. Sada sve mogu da očekujem, ali uvek gledam pozitivno na sve - dodala je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Maja Marinković

'