Najveće gužve na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci

Na graničnim prelazima automobili i kamioni zadržavaju se od 15 do 180 minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).
Najveće gužve na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci
Foto: 021.rs
Prema poslednjim informacijama, na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila na izlazu iz zemlje čekaju 30 minuta, na Batrovcima 15 minuta, dok na ulazu u Srbiju na Gradini čekaju 30 minuta, na Gostunu 60 minuta, a na Preševu oko 40 minuta.
 
Zadržavanja na teretnim terminalima na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš na izlazu iz zemlje su 180 minuta, dok teretnjaci za izlaz na prelazu Šid čekaju 120 minuta, koliko se čeka i na Sremskoj Rači.
 
AMSS je saopštio da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija