jedini srpski mediji

EKSKLUZIVNO! KURIR NA LICU MESTA: Ovde će biti obavljen žreb za grupnu fazu Lige šampiona! Evo šta čeka Zvezdu sutra u Monte Karlu! (KURIR TV)

Fudbal -

Reporter Kurira stigao je u Monte Karlo gde će se sutra od 18 časova obaviti žreb za grupnu fazu Lige šampiona.

Kurir će biti jedini srpski mediji koji će biti u Monte Karlu i čiji reporter će prisustvovati izvlačenju kuglica koje će praktično odrediti dalju sudbinu svih učesnika najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi.

Crveno-beli su eliminacijom švajcarskog Jang bojsa po drugu godinu za redom obezbedili plasman u Ligu šampiona, ali kao što naš reporter sam kaže, teško da može biti zanimljivo kao i prošle sezone kada su na Marakanu stigli velikani Liverpul, PSŽ i Napoli.

I pored svega toga, Delije sa velikim nestrpljenjem iščekuju sutrašnji žreb, a sportski direktor Zvezdan Terzić bi voleo da vidi samo najbolje, ali i Dinamo iz Zgreba, kako je danas izjavio na konferenciji za medije.

foto: fkcrvenazvezda.rs

Voleo bih da dobijemo Dinamo Zagreb, da vidimo ko je bolji. Želim da pokažemo da smo mi najbolji klub na Balkanu. S druge strane, ne bih ih želeo zbog svih stvari koje nemaju veze sa sportom. Pored toga, voleo bih i najbolje klubove - Real Madrid, Barselonu, Juventus... - poručio je Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde.

foto: fkcrvenazvezda.rs

Program u Monte Karlu počinje u 18 časova, a jedan sat kasnije biće poznata i Zvezdina grupa u ovosezonskom izdanju Lige šampiona. Zvezda može da se dobije grupu u kojoj su Mančester siti, Real Madrid i Inter. Zvuči spektakularno i pakleno. Malo, ali samo malo manje spektakularno zvuči grupa Liverpul, Atletiko i Inter. Za ljubitelje Lea Mesija verovatno bi idealno bilo da u Beograd stigne supermoćna Barselona. Najteža grupa sa Kataloncima glasila bi Barsa, Dortmund i Inter. Dobro, nećemo više o paklenom žrebu. Da vidimo šta bi bilo ako crveno-beli budu miljenici sreće.

1 / 11 Foto: Kurir

Zenit, Šahtjor i Briž - grupa koja zvuči tako da bi sa svima moglo da se igra. I više od toga da se samo igra. I za kraj, možda i najinteresantnija laka varijanta sa Dinamom iz Zagreba. Ako je u LŠ, uopšte, bilo šta lako. Zenit, Benfika i Dinamo.

Kuglice imaju reč. Vreme je da zvezdaši ponovo uživaju u najboljem svetskom fudbalu. Uživo.

foto: Printscreen

A, kako je čitava ceremonija izgledala prošle godine pogledajte na sledećem videu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track