Najnovije vesti
Zabava
kejti holms u vesu raskid dzejmi foks

NASRED ULICE U VEŠU, NE MOGU DA JE PREPOZNAJU Ostavljena je pre dva meseca kada je njen dečko uhvaćen s drugom, a sada je VAN KONTROLE

Glumica Kejti Holms raskinula je sa dečkom Džejmijem Foksom samo nekoliko nedelja nakon što su se zajedno pojavili na "Met Gali" , najprestižnijem modnom događaju na svetu. Ona se nakon toga trudila da se drži podalje od javnosti, ali paparaci su uspeli da je uhvate tokom šetnje u Njujorku.

Kejti Holms Foto: Profimedia / RAS Srbija
Kejti Holms
Kejti Holms
Foto: Profimedia / RAS Srbija
Kejti Holms

Naime, Kejti je izašla da popije kafu, obučena u farmerke i bluzu koja joj je spadala sa ramena, a do izražaja je došao njen veš, odnosno brushalter, koji je bilo nemoguće primetiti.

Ona se nije puno obazirala na paparace i ljude na ulici, već je opušteno, spuštenog džempera, koračala ulicom i čak mahala svima koje je usput srela.

Pročitajte još

Fanovi su pomalo zabrinuti za glumicu jer navode da ju je raskid uništio i da se čini kao da trenutno prolazi kroz depresivnu fazu.

Podsetimo, Kejti i Džejmi su raskinuli jer je prema pojedinim navodima Džejmi varao glumicu sa tri decenije mlađom pevačicom Selom Vejv. Više o tome možete pročitati OVDE.

Još Kejtinih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.