Ulaznice za derbi između Voše i Crvene zvezde u prodaji od četvrtka, besplatan ulaz za deo navijača

Ulaznice za utakmicu Vojvodine i Crvene zvezde, koja se igra u subotu, naći će se u prodaji od četvrtka, 29. avgusta, a oni koji su prisustvovali susretu novosadskog tima i TSC iz Bačke Topole, ukoliko su sačuvali kartu, moći će besplatno da prisustvuju meču protiv aktuelnog prvaka države i ovosezonskog učesnika Lige šampiona.
Ulaznice za derbi između Voše i Crvene zvezde u prodaji od četvrtka, besplatan ulaz za deo navijača
Foto: 021.rs
Ljubitelji fudbala koji su bili na "Karađorđu" na utakmici Vojvodine i TSC-a moći će besplatno da zamene tu ulaznicu za kartu za meč Vojvovdina - Crvena zvezda. 
 
Zamena ulaznica za zapadnu, istočnu i severnu tribinu organizovaće se u četvrtak i petak od 10 do 18 časova na glavnoj blagajni stadiona.
 
Prodaja ulaznica za derbi kola biće moguća isključivo na dan meča na stadionu "Karađorđe". Karte će se prodavati prema sledećem rasporedu:
  • Ulaznice za zapadnu tribinu: na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 18:45 časova;
  • Ulaznice za istočnu tribinu: na blagajni na istočnoj tribini stadiona (pored restorana "Ognjište"), od 12 do 18:45 časova;
  • Ulaznice za južnu tribinu: na blagajni na južnoj tribini stadiona (pored košarkaških terena), od 12 do 18:45 časova;
  • Ulaznice za severnu tribinu: u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 16 do 18:45 časova.
Ulaznice će se prodavati po cenama od 700 dinara za zapadnu i 500 dinara za severnu, istočnu i južnu tribinu, a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše četiri ulaznice. 
 
Za gostujuće navijače rezervisana je južna tribina, pa oni koji budu imali obeležja beogradskog kluba neće moći da uđu na ostale tribine stadiona. Na dan utakmice, Ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od 10 časova, a prolaz će biti moguć samo predstavnicima medija i građanima sa kartom za meč ili sezonskom ulaznicom.
 
Novosađane na utakmicu poziva i sedmostruki uzastopni prvak države u rukometu - RK Vojvodina. Uz ulaznicu za fudbalski meč deliće se i ulaznice za rukometnu utakmicu SEHA regionalne lige, u kojoj će Vojvodina u ponedeljak u SC Slana bara dočekati hrvatskog vicešampiona ekipu Nexea. 
 
Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u subotu, sa početkom u 18:45 časova.
  • djoMla

    29.08.2019 15:02
    Za Temerin
    Ne lupaj, svako moze kupiti kartu za zapad Marakane i niko ga ne uslovljava za koga ce navijati. Znam dosta njih koji su navijali za Vojvodinu sa zapada Marakane. Uprava Vojvodine pokusava na vestacki nacin da napravi "domacinski" teren od Karadjordja ali jednostavno ne vredi jer su Zvezdini navijaci u Novom Sadu i celoj Vojvodini u vecini.
  • Temerin

    29.08.2019 02:34
    Za turkan
    Ne znam zasto dolazite na tribine koje su domace?
    Pre ulaz pise da je tribina zapad za domace navijaci na cirilici i engleskom
    Ako ne znate cirilicu i engleski ja cu van prevesti.... To je provokacija da dodjes na domacu tribinu, pa ako je i 200 navijaca, za vas je jug i kraj! Ako vi nama date samo kavez u Beogradu, ne vidim problem, dobijete vise od 5%stadiona sto vam se mora dati!
    Da ja odem kod vas na stadion u Beogradu i odem na neku drugu tribinu, dobio bi batine od navijaca, pa od policije... Onda to i ovde da vi dobijete?
    Igrali su Aston Vila i Manchester Utd i neko od Utd je bio na Vilinom delu i izbacen je, secam se dobro vesti onda to ocekujem i ovde!
    Napred Vosa! Titula nece doci u Novi sad jer ne sme iz Beograda, ali pobeda njih i brace nama je Dosta!
  • БУЛЕВАР

    29.08.2019 01:18
    Сад за Вошу сви у глас...
    Нови Саде буди се ! Подршка не сме изостати сад кад се ломи...позови екипу, обуци Вошину мајицу, качкет на главу и правац стадион !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.