Najnovije vesti
Zabava
"TO MU JE PREVIŠE" Nataša Miljković je u vezi sa 14 godina starijim partnerom, a ovako je on reagovao na njen potez o kome svi pričaju

"TO MU JE PREVIŠE" Nataša Miljković je u vezi sa 14 godina starijim partnerom, a ovako je on reagovao na njen potez o kome svi pričaju

Nataša Miljković nedavno je dala otkaz na TV "Prva" i prešla na televiziju Nova S, o čemu već nedeljama bruji javnost. U novom poslovnom poduhvatu veliku podršku pruža joj 14 godina stariji partner Žarko Tarić sa kojim je već nekoliko godina u skladnoj vezi.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nataša Miljković i Žarko Tarić Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Nataša Miljković i Žarko Tarić
Nataša Miljković
Foto: Instagram / Instagram
Nataša Miljković

Nataša je priznala da joj je Žarko i ovog puta bio savetnik, kao što je to bio slučaj i kada je napuštala RTS, ali je kroz osmeh navela da mu je možda ipak "dosta" njenog menjanja poslova.

- Jeste, mada postoji mala mogućnost da mu je bilo previše da dva puta u godini sa mnom menja posao. Šalim se, ali prelazak na Novu S bio je mnogo, mnogo lakši - rekla je šarmantna voditeljka u intervjuu za "Story".

Ntaša se dosta promenila od trenutka kada je započela voditeljsku karijeru. Kako je njena transformacija izgledala, pogledajte OVDE.

Pročitajte još

- Jedva čekam ovaj septembar, koji je jedan od najvažnijih početaka u mom životu. Okupili smo najbolju ekipu, ušli u najsposobniji i najzdraviji produkcioni sistem u regionu, a čast mi je i zadovoljstvo biti njegov deo. Šta se dešava među nama, od politike, društva, tabua i zabave, bez zabranjenih tema, gledajte nas od sredine septembra svakog dana - poručila je nedavno Nataša povodom prelaska na Novu S.