• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnjica Drugog svetskog rata BEZ Vučića i Putina?

Izvor SRNA

Na adresu predsednika Srbije Aleksandra Vučića još nije stigao poziv iz Poljske da 1. septembra prisustvuje obeležavanju 80 godina od početka Drugog svetskog rata, piše "Politika" pozivajući se na saznanja u Predsedništvu Srbije.

  U Ministarstvu spoljnih poslova Srbije rečeno je da su od Ambasade u Varšavi dobili informaciju da su pozivi upućeni samo članicama EU, NATO-a i Istočnog partnerstva.

Ovo su za "Politiku" potvrdili i u Ambasadi Poljske u Beogradu.

Poljaci radi NATO lažiraju istoriju:Nemce hoće, Ruse ne

Odgovarajući na pitanje da li je poziv upućen nekim od zvaničnika iz Beograda i zašto nije pozvan niko iz Rusije, otpravnik poslova poljske Ambasade Pavel Sokolovski rekao je da su "pozivnice upućene najbližim poljskim partnerima iz EU, NATO-a i zemljama Istočnog partnerstva".

"Politika" ocenjuje da će ovo biti drugi važan događaj na kojem Srbija neće biti zastupljena u skladu sa svojom istorijskom ulogom i statusom sile pobednice.

"Knedla u grlu zbog rasporeda sedenja"

List podseća da je na proslavi 100 godina od potpisivanja primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra prošle godine, Francuska smestila predsednika Srbije u neke od sporednih redova, dok je predstavnik Prištine Hašim Tači sedeo tik iza ruskog predsednika Vladimira Putina.

Oštre kritike na račun Poljske stižu iz Moskve, budući da pozivnicu za događaj, kojem će, kako se najavljuje, prisustvovati oko 20 svetskih lidera, nije dobio ni Putin.

Komentari 50

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zdravkors

Drugi svjetski rat su izazvali diktatori, pa bih vjerovatno zbog toga i ne zovu.

Vranjanac

Prvorodjeni ,koliko para mislis da strovalis u Zvezdu,dok narod gladuje????dodji u Vranje,dok su zuti bili na vlasti Vranje je imalo 83.000 stanovnika,a danas ih ima zaslugom SNS i tvoje politike 45.000!!!!

E,

@Vranjanac u Vranje nema laganje??

special image