• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vrabac servis" od 31.avgusta: Stižu električni busevi

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Beograđane će od 31. avgusta prevoziti četiri električna autobusa u okviru usluge "Vrabac servis" koja će biti dostupna u centralnim pešačkom zonama,

 "Vrabac servis" od 31.avgusta: Stižu električni busevi Izvor: MONDO/Marko Tanasković
Izvor: MONDO/Marko Tanasković

Beograđane će od 31. avgusta prevoziti četiri električna autobusa u okviru usluge "Vrabac servis" koja će biti dostupna u centralnim pešačkom zonama, najavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

"Nova vozila na električni pogon će se kretati od Ruskog cara i zgrade Tanjuga do Kosančićevog venca, gde će praviti krug, dok će se vozila puniti na elektropunjačima u garaži Obilićev venac", rekao je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.Vesić, a prenosi gradska služba za informisanje Beoinfo.

Vesić je istakao da takav prevoz nema puno evropskih gradova.

"To odgovornost prema zaštiti životne sredine i naša orijentacija ka električnim vozilima, kao i smisao izgradnje pešačke zone" ukazao je Vesić i zahvalio na donaciji "Naftnoj industriji Srbije" i nevladinoj organizaciji "Moja Srbija", koja je taj projekat sprovela u delo.

Ugovor o donaciji kojom je omogućen "Vrabac servis" danas su Starom dvoru potpisali direktor Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Radiša Momčilović i Milan Ristić, predsednik udruženja "Moja Srbija", koje je učestvovalo na konkursu "Naftne industrije Srbije" pod nazivom Zajednici zajedno.

Vozili smo PRVI SRPSKI elektro bicikl (FOTO)


Direktor GSP "Beograd" Radiša Momčilović precizirao je da će linija biti duga 2,5 kilometara, i na trasi će se biti osam stajališta, dok će interval između vozila biti 10 minuta.

Beograd bi uskoro trebalo da dobije i 150 stanica za javne bicikle a iduće godine u saobraćaju će biti još 30 alektro-autobusa.

MONDO TV O ELEKTRIČNIM BICIKLIMA

s
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image