Region

Svet

Toma Panić otkrio zašto je priveden!

Spekulisalo se da je razlog tome to što je fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić, međutim on je pri napuštanju suda otkrio da je ipak u pitanju nešto drugo i šokirao sve. Toma Panić otkrio zašto je priveden!

Toma Panić otkrio zašto je priveden! Screenshoot/Instagram



Bivši učesnik ''Zadruge'' i maneken Toma Panić jutros je priveden i saslušan u Prekršajnom sudu u Beogradu. Spekulisalo se da je razlog tome to što je fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić, međutim on je pri napuštanju suda otkrio da je ipak u pitanju nešto drugo i šokirao sve.

Kako Panić kaže, za njim je bila raspisana poternica i on nije mogao da napusti zemlju. 

- Ovo nema veze sa Nadeždom, priveden sam direktno iz Svilajnca jer ne mogu da pređem granicu zbog neke poternice. Imao sam i udes pre Zadruge, to je zbog toga, nema veze sa Nadeždom - rekao je Toma za Pink.rs nakon što je napustio Prekršajni sud u Beogradu, a onda se osvrnuo na nemili događaj.

- Desilo se to što se desilo, odgurno sam Nadeždu, imali smo mali splet nesuglasica. Ona me je udarila flašom u glavu i tada sam je ja odgurnuo, ona je pala preko stola i tu se sve završilo. Ja jesam pogrešio što sam je odgurnuo, ali čovek u toj situaciji kad te neko udari, i to flašom ili bilo čime. Jednostavno ne možeš da se kontrolišeš - rekao je Panić prilikom napuštanja suda. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>