Prioriteti moraju da se znaju, Đoković pomerio trening zbog Zvezde: Bog je s njima!

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.08.19. | 11:11

“Borbeni duh će se isplatiti”, dodaje prvi reket sveta

Kao dečak je reketom udarao lopticu u teniskom klubu Partizan, ali Novak Đoković nikad nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde. Toliki da ni na Ju-Es Openu ne zapostavlja omiljeni fudbalski tim. Čak i ako to znači da će raspored rada u Njujorku morati da istrpi određene izmene.
Kako da ne, gledaću meč. Rezervisali smo teren u tri popodne i onda sam shvatio da je to u stvari devet po našem vremenu i da tada kreće utakmica, pa ćemo pomeriti trening. Kasnije verovatno... Ili možda ranije još bolje, ne znam kako će se završiti fudbal i hoću li biti u stanju da treniram. Možda bolje pre, pa onda da se gleda na miru, koliko god je to moguće“, uz osmeh govori Đoković u izjavi za Sport Klub i vraća nas na onaj već čuveni snimak sa turnira u Sintinatiju.

Tada je jedan navijač sa tribina na srpskom dobacio Novaku da je Zvezda pobedila na šta je Đoković samo kratko odgovorio: “Video sam”. Sad dodaje…
Gledao sam i prvi meč (sa Jang Bojsom, prim.aut) i oba sa Kopenhagenom. Pratim, to nije tajna da navijam za Zvezdu ceo život. Za svaku je pohvalu ovo što ekipa radi u poslednje tri godine. Ono što je Borjan radio protiv Kopenhagena, to u životu nisam video, a pratim fudbal kao i svi sportisti. Siguran sam da je Bog s njima i da će se borbeni duh isplatiti, želim im sve najbolje“, rekao je Đoković za Sport Klub.

Izabrane vesti

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara