Na prodaju lokal Univerzal banke u stečaju u centru Vranja

Lokalne vesti - Utorak 27.08.2019 - 10:17

Agencija za osiguranje depozita objavila je oglas o prodaji 22 nekretnine Univerzal banke u stečaju, među kojima je i poslovni prostor u centru Vranja.

Prodaja se obavlja javnim prikupljanjem ponuda FOTO: Depositphotos Prodaja se obavlja javnim prikupljanjem ponuda FOTO: Depositphotos
Procenjena vrednost najskuplje, građevinskog zemljišta od 53 hiljade kvadratnih metara površine na Novom Beogradu, iznosi 3,1 miliona evra.
 
Među ponuđenim nekretninama je i zgrada poslovnih usluga od 949 kvadratnih metara u Beogradu čija procenjena vrednost je 1,8 miliona evra, dok je industrijski kompleks u Novom Sadu procenjen na 1,2 miliona evra.
 
Na spisku ponuđenih su i nekretnine u Nišu, Šapcu, Kragujevcu, Lučanima, Starčevu, Jagodini, Aleksincu, Kraljevu i Valjevu.
 
Poslovni prostor u Vranju, u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog br. 101, na međuspratu zgrade „Lepa Brena“.
 
Prema Izveštaju o proceni tržišne vrednosti, lokal je površine 224m2, vredan je 141.120 evra, a za depozit treba izdvojiti 21.168 evra.
 
Prodaja nekretnina Univerzal banke u stečaju obavlja se javnim prikupljanjem ponuda koje se mogu dostaviti do 20. septembra, dok je javno otvaranje najavljeno za 27. septembar, stoji u oglasu Agencije za osiguranje depozita.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: