• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODAO GA POLIGRAF:Kako je "pao" osumnjičeni iz Jabukovca

Izvor mondo.rs

Osumnjičeni za višestruko ubistvo na imanju kod sela Jabukovac u policiju došao samouveren, ali je uhapšen posle poligrafskog testiranja, pišu mediji.

Sudija za prethodni postupak Višeg sud u Negotinu odredio je u ponedeljak pritvor do 30 dana Davoru P. (35) iz Jabukovca kod Negotina, koji je u subotu uhapšen pod sumnjom da je 7. avgusta u ovom selu ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Ovu informaciju je za "Politiku" potvrdio Radoslav Nedeljković, zamenik višeg javnog tužioca u Negotinu.

Davoru P. je određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, da će na slobodi uticati na svedoke, zbog uznemiravanja javnosti i da ne bi ponovio krivično delo.

PRIZNAO četvorostruko ubistvo:Pogledajte hapšenje VIDEO

Novi detalji iz istrage pokazuju da je osumnjičeni otkriven slučajno tokom poligrafskog ispitivanja. Kako "Politika" nezvanično saznaje u policiji, istraga ovog zločina krenula je od poligrafskog ispitivanja svih sa kojima Raja Kazimirović nije bio u prijateljskim odnosima.-

Nije jasno zašto su ljudi pristali na poligraf, ali su ga svi prošli kao i gotovo svi iz okoline, koji su u skorije vreme počinili neko krivično delo. Gotov svi, jer je na listu za ispitivanje tako došao i Davor P,. koji je ranije privođen zbog krađe i pretnji oružjem.

On je u stanicu došao potpuno opušten, ali je, kada je poligraf pokazao da nešto krije, priznao zločin, navodi list.

Policiju je potom odveo do mesta gde je sakrio arsenal oružja i, navodno, objasnio da je njegova provobitna namera bila da opljačka kuću i pobegne.

Ono što je utvrdila istraga je da je ubica zapucao na žene koje su se zatekle u kući na spavanju, a potom i na Kazmirovića koji se nalazio na traktoru.

Ubica je iz kuće uzeo 200 evra i 35.000 dinara.

MASAKR u Jabukovcu: Uhapšen osumnjičeni, motiv PLJAČKA!

Osumnjičeni Davor P. je navodno rekao da mu je novac bio potreban za lečenje ljubavnice.

BONUS video:

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Koza

Meni realno sve ovo deluje smesno , dosao na poligraf i odmah ko iz topa priznao da je on ubica i trte mrte i eto sve reseno.

Ivanche

O ovom poligrafu se piše kao neko najveće dostignuće u 21.veku

Nino

Ako u policiji niko nije znao a trebao je za delovanje ovog coveka,svi znali samo policija ne,da su delovali preventivno nebi se ovo dogodilo a ne nagraditi nerad policije.