Šteta: Ispao Tipsarević

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.19. | 20:02

Tako je završen i njegov poslednji Grend slem u karijeri

Krenuo je dobro Janko Tipsarević na ovogodišnjem US Openu, odigrao dobar prvi set, poveo protiv Denisa Kudle, ali nije imao snage da prođe u drugo kolo na svom poslednjem Grend slemu u karijeri. Kudla je preokrenuo i slavio s 3:1 u setovima - (3:6, 6:1, 7:6, 6:1).

Janko Tipsarević je najavio penzionisanje na kraju ove teniske sezone, a imao je šansu da se malo duže zadrži na US Openu. Međutim, nije iskoristio šansu koju je sebi napravio.

Izabrane vesti

Odigrao je Tipsarević odlično prvi set, slavio u njemu sa 6:3 i mnogi su se ponadali da je to-to, da će Janko uspeti da se domogne drugog kola. Ali, domaći teniser nije posustajao.

Počeo je Kudla sve bolje da udara, dobio je prvo set i izjednačio na 1:1, a meč se lomio u taj-brejku trećeg seta. Da je tu Tipsa odigrao bolje možda bi i uspeo da slomi Kudlu.

Ipak, Amerikanac je dobio taj-brejk sa 7:5 i na taj način prelomio meč. Potom je dobio i poslednji set sa 6:1 i prošao u dalji tok takmičenja. Ipak će Kudla da se suprotstavi Dušanu Lajoviću u drugom kolu.

Šteta, imao je Tipsarević šansu... 

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara