Najnovije vesti
Sudbine
PINKOVA ZVEZDA PROŠLA KROZ PAKAO "Udario me je pesnicom u glavu, pala sam, strah me je da izađem na ulicu"

PINKOVA ZVEZDA PROŠLA KROZ PAKAO "Udario me je pesnicom u glavu, pala sam, strah me je da izađem na ulicu"

Jedna od učesnica šou programa "Pinkove zvezde - All talents" Zorica Antić, poznatija kao Low Z, nedavno je, kako sama kaže, doživela ogromnu traumu kada je nekolicina muškaraca udarila, a potom su pokušali da je uvuku u automobil.

Zorica Antić Foto: Printscreen / RAS Srbija
Zorica Antić
Zorica Antić
Foto: Printscreen / RAS Srbija
Zorica Antić

Ona je navodni incident detaljno ispričala svojim fanovima na Instagramu.

"U ponedeljak uveče su me pratila četiri mladića u 00.30 časova, u to vreme sam se vraćala iz plesne škole. Pre svega toga, jedan od njih mi je slao jako uvredljiv i uznemirujuć sadržaj poruka, sa po kojom pretnjom i slike polnog organa i slično. Odlučila sam da ga blokiram jer dnevno blokiram mnogo muškaraca zbog takvih poruka" , napisala je ona i nastavila:

Pročitajte još

"Pratili su me od trafike gde izlazim iz autobusa, do zgrade. I kada sam bila već ispred ulaza, jedan od njih me je verbalno napao, da sam ovo, da sam ono, da uđem u kola milom ili silom i još mnogo toga, pošto od straha koji sam doživela imam rupe u sećanju. Minut nakon što se on drao na mene, izašla su još trojica, sa namerom da me uguraju u auto, uz nastavak vređanja... Žensko sam, sama sam, nije nimalo naivno. Počela sam da se branim rečima i poletela ka ulaznim vratima, da otključam interfon i zatvorim ta ista vrata da ne mogu da uđu. Međutim, stigao me je i pesnicom udario u glavu, gde sam pala i dobila potres mozga. Tada su pobegli. Od ponedeljka ne spavam bez noćnih mora, strah me je da izađem na ulicu, glavobolje i vrtoglavice sam sve do juče imala nesnosne... Ko vaspitava tu omladinu? Kako možeš da vređaš žensko koje ne poznaješ? Udariš pesnicom bez da pozoveš pomoć? Da li kod kuće imaš majki, sestru, curu?" , zapitala se Zorica.

Kako je sama istakla, uz nju su sad oni najbliži, pravi prijatelji, ali i dalje ima strah da izađe napolje zbog traume koju je preživela.