Pozornica

Tanja Bošković u Prijedoru i Banjaluci

Tanja Bošković u Prijedoru i Banjaluci
Foto: N.N. | Tanja Bošković u Prijedoru i Banjaluci

BANJALUKA - Regionalna diva kinematografije i pozorišta Tanja Bošković gostovaće 26. septembra u Prijedoru, a dan kasnije u Banjaluci sa predstavom "Dobrodošli u kabare Beograd".

Pored Tanje Bošković u predstavi se pojavljuje i poznati beogradski glumac Rade Marjanović, koji je i autor predstave, uz klavirsku pratnju Uroša Rankovića.

Predstava je nastala na osnovu tekstova Mome Kapora, Matije Bećkovića, Duška Radovića, Branka Ćopića i kompozicija Đorđa Marjanovića, Lea Martina, "Novih fosila". "Dobrodošli u kabare Beograd" na duhovit i ironičan način govori o djetinjstvu, ljubavi, prijateljstvu i vremenu o kojem danas često govorimo sa nostalgijom. Ovo svojevrsno glumačko-poetsko veče predstavlja iskrenu ispovijest Tanje Bošković i Radeta Marjanovića, čija interpretacija donosi uzbuđenje i emotivnost jedinstvenu na ovim prostorima.

Karte po cijeni od 15 KM biće u prodaji od 6. septembra na biletarnici Pozorišta Prijedor i na biletarnici Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci. Gostovanje organizuje "Venturo Banjaluka".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije