Ivana umrla nakon što joj je pozlilo u noćnom klubu

B. G.

26. 08. 2019. u 11:40

Tragična smrt Ivane Ružić (24) u Zrenjaninu: Oni koji su je poznavali kažu da je izuzetno zdravo živela, da je u subotu uveče bila na devojačkoj večeri kod drugarice, kao i da je pila samo vodu

Ивана умрла након што јој је позлило у ноћном клубу

Foto B. Grujić

IVANA Ružić (na slici), iz Zrenjanina, prema nezvaničnim informacijama, preminula je u nedelju 25. avgusta u prepodnevnim časovima u zrenjaninskoj bolnici, gde je kolima Hitne pomoći prebačena nakon što joj je pozlilo. Devojci se slošilo prethodne noći, oko 2.30, u bašti popularnog noćnog kluba "Kapetan Džek" u centru Zrenjanina.

- Bila je velika gužva. Devojci, koja je naš stalni gost, iznenada je pozlilo i samo je pala. Pritrčali su konobari, polivali je vodom, vozilo Hitne pomoći stiglo je vrlo brzo, posle pet-šest minuta, i ona je davala znake života - kažu zaposleni u klubu, uz napomenu da će posetiti roditelje preminule devojke i izjaviti im saučešće.

Prema podacima zrenjaninske policije, telo nesrećne Ivane poslato je na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu i tek nakon zvaničnog izveštaja biće poznat uzrok smrti.

Oni koji su je poznavali kažu da je izuzetno zdravo živela, da je u subotu uveče bila na devojačkoj večeri kod drugarice, kao i da je pila samo vodu.

- Veoma su nas pogodile neistinite priče i nagađanja povodom Ivanine smrti. Ona je bila vegeterijanac, vodila je zdrav života, čiji je zagovornik bila - kažu drugari preminule devojke.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Saša M.

26.08.2019. 16:20

Samo vodu piju samo narkomani. Problem je svuda u državi sa drogom ali niko ništa ne rešava po tom pitanju a novosti nedozvoljavaju komentare na tu temu.

ulicni hodac

26.08.2019. 17:47

@Saša M. - управо тако! Али легло свега је у газдама локала, који су из кримогене структуре, а тај коментар такође је необјављен. Браво Новости!!!

Nemanjić

26.08.2019. 19:27

@Saša M. - Glupo je komentarisati o osobama koje ne poznaješ. To mi je komšinica koja je završavala fakultet i primerno i pošteno dete.

рашинац св

26.08.2019. 19:37

@Saša M. - лова бато,лова,људи им одавно нису важни...

Taja

26.08.2019. 20:11

@Saša M. - Osuđivati devojku, a ne poznavati je. Igrom slučaja poznajem devojku dobro. Nikada alkohol, pogotovo ne droga. To je bio njen životni princip zdrav život. Psovku jednu nije čovek mogao da čuje od nje. Deklarisati je kao narkomanku na osnovu toga što je pila vodu, nemam reči. Devojka je uvek bila poštena, dobra i pravi prijatelj.

Zrenjaninac

26.08.2019. 20:54

@Saša M. - Sram te bilo da te sram bude! Devojka je završila osnovne studije pre nešto više od mesec dana, znam je maltene ceo život, devojka i cura za primer!

Jovana

27.08.2019. 18:54

Joj bre ljudi, jadni li smo! Čim neko iznenada umre, odmah je narkoman, alkos, ko zna šta je radio/la sve, mora da su mračne priče...Pobogu!!!Ugašen je mlad život!!! Ko zna šta je otkazalo u telu i zbog čega! Kako možete tako da pametujete, na osnovu čega?! Nema nama spasa, kakav smo narod!Saučešće porodici!!! Nadam se da je otišla na bolje i lepše mesto!