Najnovije vesti
Zabava
vejn runi prevara skandal

SKANDAL POZNATOG FUDBALERA DRMA CEO SVET: Tek što se rastao od žene, uhvaćen u hotelu sa brinetom, a onda je supruga SAZNALA SVE

Ljubavna drama između voditeljke Kolin Runi i fudbalera Vejna Runija ne jenjava! Nakon što je fudbaler prošao kroz niz skandala tokom prethodne dve godine i čak završio u zatvoru, ponovo je uhvaćen u ljubavnoj aferi sa zgodnom brunetom u Kanadi, dok ga je voditeljka čekala kod kuće čuvajući njihovo četvoro dece.

Kolin Runi Foto: Profimedia / RAS Srbija
Kolin Runi
Vejn Runi
Foto: Profimedia / RAS Srbija
Vejn Runi

Naime, pre samo dve nedelje Kolin se vratila iz SAD u Britaniju srećna jer je uspela da nagovori svog supruga da svoj trogodišnji ugovor skrati na svega 13 meseci, ali njena sreća nije dugo potrajala.

Kako pišu britanski tabloidi, Kolin se ponovo vratila u SAD kako bi supruga odmah dovela kući, obzirom da je ponovo uhvaćen u nepoznatom ženskom društvu i dezorinejtisanom stanju.

Paparaci su Vejna uhvatili kako nakon sedam sati partijanja odlazi u hotel sa nepoznatom brinetom. Samo nekoliko sati nakon što su fotografije objavljene, Kolin je viđena u tržnom centru bez vereničkog prstena na ruci, a samo dan kasnije ponovo je viđena na aerodromu.

Pročitajte još

Navodno ju je jako razbesnelo suprugovo neodgovorno ponašanje.

Runi se uskoro vraća u Britaniju kako bi nastavio svoju sportsku karijeru, a u SAD-u je bio u izlasku sa svojim prijateljima iz američkog kluba.

"Smestili su ih u VIP deo noćnog kluba "Twelve West" gde su imali poseban tretman, a nekoliko devojaka je plesalo kraj njih. Momci su se zabavljali, a Vejn je većinu vremena proveo s kapuljačom na glavi" , rekao je izvor za "Daily Mail".

Fudbaler je inače tokom godina bio upleten u niz skandala u koje su gotovo uvek bile upletene nedozvoljene supstance, a prošle godine je bio uhapšen u Vašingtonu zbog remećenja javnog reda i mira.

Kolin i Vejn su u braku već 10 godina, zajedno imaju četvoro dece a poznaju se još iz osnovne škole.