Region

Svet

Maja Berović u strahu za život! Obezbeđenje maltretiralo ljude na festivalu!

Maja Berović u strahu za sopstveni život otkako je kombi njenog benda izrešetan prošle nedelje! Obezbeđenje maltretiralo ljude na festivalu! Zbog pevačice se praznio bekstejdž

Maja Berović u strahu za život! Obezbeđenje maltretiralo ljude na festivalu! Screenshoot/Instagram



Maja Berović je u nedelju uveče nastupala na festivalu "Music Week u Beogradu", a mere obezbeđenja šokirale su sve prisutne.

Iako su tokom tri dana festivala nastupale mnogo veće zvezde od nje, poput Lepe Brene i Ace Lukasa, Maja Berović je zahtevala ekstenzivne mere obezbeđenja.

“Pola sata pred njen nastup, obezbeđenje se ponelo drsko i bahato i počelo agresivno da izbacuje ljude napolje,” kaže izvor sa lica mesta.

“Bez obzira na propusnice koje su imali, mnogi nisu mogli da prisustvuju koncertu. Maja je sve vreme bila okružena sa desetoricom telohranitelja, pa niko nije mogao da joj priđe sve i da je hteo.” - dodaje izvor.

U izjavi za Telegraf, pevačica je izjavila da se ne plaši:

 “Ne plašim se za svoju bezbednost, jer kako vidite okružena sam najboljim i najjačim muškarcima, a i ko meni sme da priđe od, pre svega vas ovako dobrih novinara, pa onda od moje publike.”- otkrila je.

Maja Berović se nakon napada nije oglašavala zvanično, ali su je podržale kolege, među kojima i Ceca.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>