Bode preskače Molde i uzvraća šamar Volerengi

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.19. | 10:20

Domaćin vreba priliku za osvetu za julskih 6:0

Verovatno ne postoji utakmica na kojoj se Bode više obrukao ove sezone nego što je to susret protiv Volerenge. Prosto je teško shvatiti šta se tada desilo ekipi, koja bi večerašnjim trijumfom mogla da iskoči na prvo mesto na tabeli. U Oslu, domaćin je od starta krenuo da ređa pogodak za pogotkom, već do poluvremena na semaforu je pisalo 4:0, a kada se na kraju podvukla crta, žuto-crni su nokautirani sa velikih 6:0.

Izgleda da je Volerenga „sve metke“ ispalila tada, pošto od tog susreta, pa do današnjeg dana nema pobedu. Ekipa iz Osla je uglavnom igrala protiv timova iz donjeg dela tabele i apsolutno se nije proslavila. Možda najviše boli poraz od donedavnog fenjeraša, Stremsgodseta.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Bode se u potpunosti oporavio od tog šoka i uspeo je da veže pet utakmica bez poraza u domaćem prvenstvu. Utisak bi bio daleko slađi da je ostvarena pobeda i u prethodnom kolu protiv poslednjeplasiranog Sarpsborga na gostujućem terenu, ali bez obzira na to, večerašnji domaćin mora biti zadovoljan učinjenim.

Volerenga je izgubila gotovo svaku nadu da se do kraja sezone bori za plasman u neko od evropskih takmičenja. Trećeplasirani Od sa da beži čak devet bodova, tako da tim iz glavnog grada Norveške mora do pobede protiv Bodea, ako želi da zadrži bar teoretske šanse za takav epilog.

Golovi su redovna pojava kada igraju ova dva tima. To je u kratkom osvrtu na ovo kolo naglasio i Bojan Zajić, pomoćni trener Sandnes Ulfa, u najavi za „Tip Novosti“. On smatra da ćemo danas videti bar po gol u obe mreže uz, kladioničarskim rečnikom rečeno, 3+.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 5608 NOR 1 Bodo - Valerenga tgg gg3+ 1,70
Ukupna kvota1,70

NORVEŠKA 1 – 19. KOLO

Subota
Rozenborg – Stabek 3:2 (1:1)

Nedelja
Viking – Ranhajm 2:2 (0:0)
Molde – Od 2:2 (1:1)
Kristijansund – Mjondalen 4:0 (2:0)
Haugesund – Lilestrem 0:2 (0:0)
Bran – Tromse 2:3 (1:1)
Stremsgodset – Sarpsborg 2:1 (0:0)

Ponedeljak
19.00: (1,75) Bode (3,80) Volerenga (4,60)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara